MENU

15:09
16-й традиційний турнір пам’яті В.М.Приходька

11 листопада в Балаклійському районному дитячо-юнацькому спортивно-оздоровчому комплексі «Вимпел» відбувся 16-й традиційний  турнір з волейболу пам’яті В.М.Приходька. Ці змагання було започатковано в 2001 році в пам'ять про колишнього керівника Центру електрозв’язку №_7 ХФ ВАТ «Укртелеком» Володимира Миколайовича Приходька.

Послідовно продовжуючи стратегію розвитку волейболу в регіоні організатори запросили до Балаклії одні з найкращих волейбольних команд Харківської області. Цього разу в турнірі за перемогу боролись збірні міста Ізюм та Балаклійського району, команда вихованців Дворічанського ДЮКФП_«Юність» та волейболісти Близнюкіського району, підсилені відомими майстрами цієї гри з Харкова.

Враховуючи побажання команд, оргкомітет прийняв рішення зіграти одноколовий турнір зі скороченою кількістю партій, з очковою «стелею» в 21 пункт в ігровому протоколі.

Для шанувальників статистики приведемо результати захоплюючих поєдинків між командами:

1 тур

збірна м.Ізюм - Близнюківський район                0:2

(17:21, 20:21)

 

збірна Балаклійського району - ДЮКФП_«Юність»   2:0

(21:18, 21:10)

 

2 тур
збірна Балаклійського району - збірна м.Ізюм             2:0

(21:18, 21:18)
Близнюківський район - ДЮКФП_«Юність»      2:0

(21:9, 21:11)

 

3 тур
ДЮКФП_«Юність» - збірна м.Ізюм    0:2

(12:21, 16:21)
збірна Балаклійського району - Близнюківський район      0:2

 (10:21, 11:21)

 

Отже, перше місце за волейболістами з Близнюків, які не зазнали на турнірі жодної поразки, а всім вболівальникам запам’ятались вивірені передачі та фірмові «скидки» їх капітана Наталії Манзюк. Друга сходинка у збірної Балаклійського району. На третій сходинці п’єдесталу ізюмчани, четвертими фінішували юні спортсмени з Дворічної.

В ході церемонії нагородження помічник депутата Харківської обласної ради Анатолія Русецького Оксана Супрун привітала учасників зі справжнім святом волейболу, подякувала за незабутні емоції та враження від запеклих баталій на майданчику і запевнила, що підтримка спорту з боку влади буде продовжуватись і надалі.

Помічник депутата Оксана Супрун та начальник відділу у справах молоді та спорту Балаклійської РДА Сергій Кунденко вручили переможцям та призерам кубки, дипломи та грамоти відділу у справах молоді та спорту Балаклійської РДА, а також грошові премії від депутата Харківської обласної ради Анатолія Русецького.

Оргкомітетом було визначено кращих гравців турніру, це Роман Габченко (м.Балаклія), Юрій Колісник (м.Ізюм), Павло Кравченко (смт.Дворічна) та лідер атак з команди переможців  - Родіон Чміль, яких відзначили грамотами та пам’ятними подарунками.

В.Домнін

Фото С.Кунденко

З історії цього турніру:

2016 рік

 

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 703 | Додав: kiosik | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Сашко  
ахахаха Чмиль, Косяк, Михно селяне))))))))))))) smile

Имя *:
Email *:
Код *: