MENU

19:45
«Юракадемія» залишилася в Суперлізі
Чемпіонат України з волейболу серед чоловіків. Перехідні ігри за право грати в Суперлізі.

«Новатор» (Хмельницький) – «Юридична академія» (Харків) 0:3 (15:25, 30:32, 17:25)

Загальний рахунок у серії 0:3

 Двічі здолавши «Новатор» у Харкові, гості приїхали до Хмельницького за тим, щоб завершити розпочате. Тобто, перемогти хмельничан і залишитися в Суперлізі. Натомість волейболісти «Новатору», в яких немає завдання підвищитися в класі, все одно прагнули здобути хоча б одну перемогу в цьому протистоянні. Але клас є клас, і хмельничанам вистрибнути «вище своєї голови» не вдалося.

   «Юракадемія» розпочала третій матч з потужних атак і надійного захисту. Фактично всі удари хмельничан були в блок, а ось напади Олега Мушенка проходили повз блокуючих «новаторців». І поки хмельничани зрозуміли, що потрібно більше грати на скидках, у першій партії вже все фактично було вирішено. Харків’янам вистачило 15 хвилин у першій партії, щоб повести в рахунку у матчі.

    Друга партія стала найдраматичнішою за все хмельницько-харківське протистояння. Адже долю партії вирішили аж 62 розіграші м’яча! Щоправда, перемагати мали б господарі, які вели в рахунку 24:21. Але вдалі дії Остроумова, Мушенка, Дмитрієва та Бекарюка завадили хмельничанам зрівняти рахунок у матчі. Отож, 35 хвилин напруженої боротьби на паркеті спорткомплексу «Новатора» завершилися перемогою «Юридичної академії» з рахунком 32:30.

    Третя партія стала заключною. Як у матчі, так і в протистоянні. Харків’яни вирішили не відкладати на завтра те, що можна зробити сьогодні, і дотиснули хмельничани. 17:25 – і «Новатор» залишається на наступний сезон в вищій лізі чемпіонату України з волейболу. «Юракадемія» теж… тільки в Суперлізі.

 

Володимир Гординський

http://turnir.com.ua

Переглядів: 1092 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: