MENU

21:26
“Будівельник” знайшов тренера через Інтернет


        Сенсаційний срібний призер волейбольної Суперліги “Будівельник” (Чернівці) тренуватиме вже інший колишній наставник харківського “Локомотива” Сергій Побережченко, який останнім часом очолював “Автомобіліст” (Санкт-Петербург). Наставник збірної України Юрій Філіппов, який, здобувши з “Локомотивом” “золото” Суперліги, у міжсезонні підписав було контракт з чернівецьким клубом, незабаром повідомив керівництву “Будівельника”, що через сімейні обставини змушений змінити плани. Побережченка, під керівництвом якого, до речі, “Локо” з Філіпповим у складі виграв “Кубок виклику”, “будівельники” знайшли... через Інтернет.

Юрій Філіппов відмовився від укладеного контракту з “Будівельником” офіційно через сімеінй обставини. Річ у тім, що його син Дмитро підписав контракт з колишньою командою батька – грецьким “Панатінаїкосом”. Напевно, Юрію Філіппову випала нагода продовжити тренерську кар’єру в Греції, тож поїхав “об’єднувати сім’ю”. Отримати відповідну інформацію "з перших вуст" поки що вдалося.

“Будівельники”, у свою чергу, несподівано залишившись без нового головного тренера, вдалися до нестандартного кроку і... розмістили оголошення про пошук керманича на сайті Федерації волейболу України. І, як не дивно, саме Інтернет допоміг знайти головного тренера. Про це начальник команди Петро Раца повідомив turnir.com.ua: “Сергій Побережченко залишив тренерський місток “Автомобіліста” і, натрапивши на сайті федерації на наше оголошення, вийшов на зв’язок. У нас було ще декілька кандидатур. Але Побережченко – це ім’я у волейболі, тому президент нашого клубу Василь Ананійович Ватаманюк одразу прийняв рішення на його користь. Днями він прибуде до Чернівців. А 27 липня команда має зібратися і розпочати підготовку до нового сезону”.


http://turnir.com.ua

Переглядів: 1009 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 joytu  
А эта новость меня откровенно порадовала. Приятно будет видеть Сергея Владимировича в Украине)))) хотя бы на турах в Харькове...

Имя *:
Email *:
Код *: