MENU

20:55
Чемпіонат Європи (U-20). З такою грою збірна України на багато що здатна

 

Волейболісти збірної України (U-20) збірної України поділилися з прес-службою ФВУ враженнями після перемоги над збірної Словенії, зазначивши, що з такою гру команда на багато що здатна.

 

Олег ПЛОТНИЦЬКИЙ, гравець збірної України (U-20):

- Олеже, чи була в кар’єрі така серія ейсів? (в кінцівці третьої партії Олег зробив 4 ейси при шести подачах.- прес-служба).

- Якщо не помиляюся, в Іспанії, під час матчу з румунами у другому відбірковому раунді була серія з п’яти подач, але там, здається не всі були ейси.

- В кінцівці словенці заставили трохи похвилюватися?

- Так. Після впевненої перемоги у другій партії ми трохи розслабилися. Але зібралися, витримали натиск суперника. Це хороший знак для команди. В цілому, вважаю, ми виконали установку тренера.

- На що може розраховувати збірна України в матчах із суперниками, які вважаються більш сильними – збірними Франції та Німеччини?

- Не хочу забігати наперед, але, якщо команда зіграє в такому ж дусі, з таким же настроєм, то все реально. У нас є шанси на вихід в наступний раунд змагань.

 Дмитро КАНАЄВ, гравець збірної України (U-20):

- Ми дуже раді цій перемозі. Ми показали ту гру, в яку можемо грати. Не розслаблялися і довели справу до кінця. Лише в третій партії трохи дали слабину, але нічого – Олег допоміг. В цілому, ми впоралися з тиском суперника.

- Чи важко було перебудуватися після невдалої гри напередодні?

- Звісно, важко. Вчора грали з непростим суперником, і зіграли, не дуже, прямо скажемо, успішно. Тому нелегко було перебудуватися, але тренери знайшли правильні слова, та й ми самі один з одним переговорили. Результат ви бачите на табло.

- За рахунок чого, вважаєте, добилися сьогодні перемоги?

- За рахунок командних дій, за рахунок емоцій, за рахунок командного духа. Емоції обов’язково повинні бути в нашій грі, інакше складно досягати результату.

- Чи зможе збірна України поборотися за перше-друге місця в групі?

- Звісно, зможе. Якщо так, як сьогодні, зіграє ще два матчі. 

Ігор ШОТЕНКО (Київ), вболівальник збірної України:

- Ми буваємо на всіх молодіжних чемпіонатах, які проводяться в світі. Збірна України, як ви знаєте, довгий час не могла пробитися у фінальну частину чемпіонату Європи. І ось нарешті це відбулося. Тому ми з Києву із родинами та дітьми приїхали підтримати команду. 1000 кілометрів з гаком, але ми дуже любимо волейбол.

- Які враження від матчу?

- Молодці хлопці. Відмінно зіграли. Ми старалися їх підтримати. Сподіваюсь, вони потраплять на чемпіонат світу, і ми точно так же приїдемо в Брно, щоб їх підтримати.

- На решті матчів збірної в групі теж будете?

- На жаль, ні. Ми знаходимося у Варні, де відпочиваємо та дивимося матчі іншої групи. Сьогодні якраз у дружини був день народження, і ми вирішили піти на волейбол. Дякую збірній за відмінний подарунок.

 

Прес-служба ФВУ із Пловдиву

Категорія: Мировой волейбол | Переглядів: 655 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: