MENU

12:57
Чемпіонат Харківської області і м. Харків «Дитяча ліга» з волейболу сезону 2016-2017 років

      Осінь традиційно дала старт обласним змаганням чемпіонату Харківської області і міста Харків «Дитяча ліга» з волейболу серед юнаків і дівчат різних вікових категорій. Право відкривати змагання було надано найстаршим учасникам волейбольної дитячої ліги Харківщини, юнакам 2000-2001 років народження. Загалом у цій віковій категорії стартувало чотирнадцять команд, які на попередньому етапі було розділено на три підгрупи.

         Минулих вихідних центром проведення змагань в рамках «Дитячої ліги» став спортивний зал Дворічанського ДЮКФП «Юність». На зональний етап розіграшу прибули команди дитячо-юнацьких спортивних шкіл Великобурлуцького, Печеніжського і Шевченківського районів. Разом з вихованцями Дворічанського клубу «Юність» (керівник гуртка В.І. Глушко) вони склали квартет команд, які за коловою системою розіграли дві путівки до фінальної частини турніру.

 

         Волею жеребу юним дворічанам належало відкривати турнір на власному майданчику і зіграти останній матч на груповому етапі. Спершу «Юність» у матчі-відкриття зональних змагань впевнено перемогла команду Шевченківської ДЮСШ з «сухим» рахунком 3:0. Така ж участь очікувала і на гостей з Печеніжської спортивної школи, які виявилися найменш підготовленою командою і не зуміли скласти гідної конкуренції суперникам, програвши всі матчі з рахунком 0:3. А в головному для себе матчі дворічани зустрілися з географічними сусідами – бурлучанами. Впевнена гра дворічанської команди лише в одній партії викликала сумнів щодо загальної перемоги, коли гору взяли волейболісти команди суперників. Три переможні сети, записані в актив волейболістів Дворічної, забезпечили господарям лідируючу позицію на груповому етапі. Друге місце здобула команда Великобурлуцької ДЮСШ (тренер В.М. Шестопалов), яка переграла в боротьбі за другу путівку до фіналу однолітків з Шевченківщини з рахунком 3:1.

 

         Представники другої підгрупи, де сперечалося п’ять команд, розіграли груповий турнір у Першій столиці (гімназія № 46, м. Харків). Путівки до фіналу вибороли команди ДЮСШ №8 і ДЮСШ №11-1 (м. Харків) та ДЮСШ м.Лозова. З п’ятірки команд третьої підгрупи, які зіграли в сел.Пісочин Харківського району, три завітні перепустки до фінальної частини здобули команди ДЮСШ №12 і ДЮСШ №11-2 (м. Харків) та Дергачівської ДЮСШ. Отож, відома вісімка команд-фіналістів, з чим ми їх і вітаємо. Змагання фінального етапу відбудуться, за попередньою домовленістю, в місті Лозова, де в лютому-березні команди розіграють місця з першого по восьме. Бажаємо юним волейболістам вдалої гри і переможного фінішу!

В. Каща

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 775 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: