MENU

12:10
Чемпіонат Харківської області і м. Харків «Дитяча ліга» з волейболу сезону 2016-2017 років: Є НАД ЧИМ ПРАЦЮВАТИ

         Ігри обласних дитячих змагань з волейболу набирають обертів. За найстаршими учасниками-юнаками старт взяли юні представники волейбольної школи - хлопчики 2002-2003 років народження. Вісім команд, розділених на дві підгрупи, стартували у змаганнях. Юні дворічани (керівник гуртка В.І.Глушко) виступали у м.Лозова, де повели суперечку з господарями групового етапу і двома харківськими командами – ДЮСШ-12 і ДЮСШ-11-2. На жаль, з об’єктивних причин, дворічани не зуміли зібрати оптимальний склад команди для участі у відповідальних стартах осені і, як наслідок, не потрапили до фіналу. Дві зустрічі наші хлопці програли з однаковим рахунком 0:3. І лише перемога над командою ДЮСШ-11-2 у п’яти сетах принесла дворічанам втішне третє місце. Це наводить на певні роздуми після завершення попереднього етапу. Молодим волейболістам ще є над чим працювати аби наступного року потрапити до числа фіналістів розіграшу. За нагороди чемпіонату поборються представники ДЮСШ м.Лозова і ДЮСШ-12 м.Харків.

         В іншій підгрупі, ігри якої відбувалися у Первомайську, господарі також не проявили «гостинності» і з першого місця потрапили до фіналу, впевнено здолавши всіх опонентів у трьох сетах. Другу перепустку до фіналу здобула команда ДЮСШ-11-1 м.Харків.

 

*****

         Нарешті було дано старт і змаганням серед дівчат. Масовим стартом  в обласному чемпіонаті відзначилися представниці 2000-2001 років народження. У цій віковій категорії стартувало відразу пятнадцять команд. Ігри попереднього етапу пройшли у Лозовій, Первомайську і Золочеві. Вихованки дворічанського ДЮКФП «Юність» (керівник гуртка О.А.Смірнова) виступали у числі чотирьох команд в м.Золочів. Разом з господарками майданчика і командами ДЮСШ-12-1 та ДЮСШ м. Дергачі, вони розіграли дві путівки до фінального етапу. Впевнені перемоги над господарками етапу і командою з Дергачів зробили нашу команду разом з юними харків’янками фаворитами групи. Перше місце в підгрупі команди розіграли в очній зустрічі. Перемогу з рахунком 3:1 святкували дівчата з першої столиці України. Втім, обидві команди пробилися до фіналу.

         У Лозовій суперечку повели шість дівочих команд. З першого місця до фіналу пробилася команда ДЮСШ-11-1, з другого представниці ДЮСШ смт.Близнюки, третім фіналістом стала перша команда ДЮСШ м.Лозова.

         У Первомайську визначилися ще три фіналісти. У п’ятірці команд, що боролися за путівки, право грати далі здобули господарки групового етапу – ДЮСШ м.Первомайський, команда ДЮСШ смт.Краснопавлівка-2 і ДЮСШ-12-2 м.Харків.

         Таким чином, відомі імена всіх восьми команд, які розіграють медалі цьогорічного чемпіонату. Приємно, що в їх числі ми побачимо дворічанських волейболісток. Ігри фінального етапу пройдуть навесні.

 

В. Каща

Фото О.Смірнова

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 692 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: