MENU

18:34
Чемпіонат України з волейболу пляжного U-17 (2019)

З 18 по 20 січня 2019 в спорткомплексі Харківського обласного вищого училища фізкультури та спорту на чемпіонаті України з волейболу пляжного U-17 зібрались 25 команд юнаків з різних міст: Миколаєва, Нової Каховки, Херсону, Рівного, Києва, Запоріжжя, Чернігова, Кропівницького, Виноградового, Дніпра, Харкова. 

 

Напруга гри, самовіддача хлопців, динамічні довгі розіграши, тактика тренерів захопили змагання зпочатку й до фінальної частини в неділю та виявили команди-переможці.

Перше місце посіли юнаки з Запоріжжя Гладирь Дмтро та Попов Євгеній. Друге місце у команди Харків/Дніпро - Яковлєв Борис та Чабан Ілля. Треттє місце Нова Каховка/Виноградове - Бойко Євген та Ніколайцев Олексій. 

Призи від компанії Sigma Software юним спортсменам дуже сподобались та придались для занять спорту.

 

 

 

Sigma Software понад 17 років надає високоякісні послуги в сфері ІТ, розробляючи рішення для клієнтів в таких галузях як автомобілебудування, авіація, телекомунікації, банківська справа та нерухомість, реклама та ігрова індустрія. З 2006 року входить до складу однієї з найбільших шведських ІТ корпорацій - Sigma Group, що об'єднує 3500 професіоналів по всьому світу, 950+ з них - в Україні.

 

 

Категорія: Волейбол Украины | Переглядів: 594 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: