MENU

23:02
Цих вихідних відбулися матчі першого етапу Кубку України з волейболу серед чоловічих команд.

    В групі А-1 у Харкові грали команди "Локомотив" м. Харків, "Локомотив-2" м. Харків, СДЮСШ-ВДАУ м. Вінниця та "Універ-Газмаш" м. Суми. Фаворитами змагань виступали "Локомотив" м.Харків та СДЮСШ-ВДАУ м. Вінниця, але молода команда, яка виступає у вищій лізі "Локомотив-2" м. Харків, дала другого дня бій вінничанам і здобула путівку до другого раунду Кубку України. З групи А-1 до другого раунду вийшли "Локомотив" м. Харків та "Локомотив-2" м. Харків.


В групі А-2 в Івано-Франківську грали команди "Будівельник-Динамо-Буковина" м. Чернівці, "Факел" м. Івано-Франківськ, "Новатор" м. Хмельницький та "Будівельник" м. Тернопіль. Без проблем подолали перший етап віце-чемпіони України "Будівельник-Динамо-Буковина", які не віддали жодної партії в даному розіграші. Протистояння між командами "Факел" м. Івано-Франківськ та "Новатор" м. Хмельницький вились в п’яти сетову гру, причому нижчі за класом "Новатор" після двох партій був по переду, але в більш досвідчені гравці, які є у складі франківців перевели гру у тай-брейк, а потім вирвали перемогу в матчі. З групи А-2 до другого раунду вийшли "Будівельник-Динамо-Буковина" м. Чернівці та "Факел" м. Івано-Франківськ.

В групі А-3 в Харкові грали команди "Кримсода" м. Красноперекопськ, "Юридична академія" м. Харків, "Фаворит" м. Лубни та "Юридична академія-2" м. Харків. Головна сенсація першого етапу, це перемога "Фаворита" над "Юридичною академією". Підопічні Сергія Сосніна, виглядали набагато впевнено ніж "Юристи" Олексія Володіна, перемога 3:0, яка вивела нижчих за класом "фаворитів" у другий раунд. Їм склала компанію "Кримсода", яка не залишила жодних шансів свої суперникам.

В групі А-4 в місті Черкаси грали команди "Імпексагро Спорт Черкаси" м. Черкаси, "Локомотив" м. Київ, "Буревісник" м. Чернігів та "Локомотив-3" м. Харків. Дуже потужно відіграли підопічні Юрія Мельничука в рідному ПС "Будівельник" за підтримки рідних вболівальників, слід відзначити всіх гравців команди які відіграли на високому рівні, але особливо виділявся, капітан команди Валерій Пяськовський, який потужними ейсами постійно вибивав з рівноваги суперників. Ключова гра турніру відбулася між командами "Локомотив" та "Буревісник". Дуже впевнено почавши матч підопічні Миколи Благодатного не залишило жодних шансів Киянам, але якийсь розлад в діях "Буревісник" і "Локомотив" здобуває перемоги в 2 та 3 партіях. В четвертій партії "Буревісник" переводить гру на тай-брейк, але більш досвідчиний Юрій Воробей та Ярослав Тарган повели своїх партнерів за собою і здобули перемогу в матчі, а також путівку до наступного раунду.



У другому етапі 19-22 листопада 2009 р. будуть зустрічатись:

"Б"-1: 1. "Локомотив" м. Харків; 2. "Кримсода" м. Красноперекопськ; 3. "Факел" м. Івано-Франківськ; 4. "Локомотив" м. Київ.

"Б"-2: 1. ."Будівельник-Динамо-Буковина" м. Чернівці; 2. "Імпексагро Спорт Черкаси" м. Черкаси; 3. "Локомотив-2" м. Харків; 4. "Фаворит" м. Лубни.


http://uvf.org.ua/

Переглядів: 1023 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: