MENU

15:26
День селища Куп’янськ-Вузловий вже традиційно відсвяткували змаганнями з пляжного волейболу

6 серпня 2017 року громада смт.Куп’янськ-Вузловий святкувала 122-гу річницю з Дня заснування селища. Головною родзинкою в спортивних заходах стали змагання з паркового волейболу, що відбувались на спортивних майданчиках центрального пляжу селища залізничників. 
Вісім волейбольних четвірок з Куп’янська, Ківшарівки, Купянськ-Вузлового та Дворічанського району (турнір вже багато років має статус регіонального) подали заявки на участь у змаганнях. 
Після цікавих та напружених поєдинків, за температури майже сорок градусів, визначились найвитриваліші команди, які і розіграли між собою призові місця. У поєдинку за третю сходинку зійшлися команди «Локомотив» та «Енергетик» – обидві представники селища Куп’янськ-Вузлового. З рахунком 2:0 впевнено перемогла команда «Локомотив» (К.Богданов, Д.Красноруцький, Ю.Ткачов, Р.Тепляков), яка і стала срібним призером турніру. 
У фінальному поєдинку за головний приз змагались гості з Дворічанського району - команда «Родіна» та команда «ЖД-Поліклініка». Як і належить у поєдинку між кращими командами, переможець визначився тільки на тай-брейку, де сильнішими виявились місцеві волейболісти.
Тож головний трофей у команди «ЖД-Поліклініка», за яку виступали: капітан команди Павло Карнегін, Дмитро Руденко, Євген Бондаренко, Дмитро Лук’янов. «Срібло» у команди «Родіна» (Д.Медяник, М.Сєрік, В.Василец, Д.Дацик). 
Переможці та призери турніру були нагороджені призами, які вручив організатор змагань, селищний голова Віталій Олександрович Сергієнко. 
Після нагородження спортсмени і вболівальники продовжили спілкування куштуючи смачний куліш, який приготували гостинні організатори. 

А напередодні 5 серпня 2017 року на спортивних майданчиках пляжу «Машзавод» (м.Куп’янськ) відбувся  турнір з пляжного волейболу організований громадською організацією «Куп’янськ – наш рідний дім». Головна особливість цього турніру – змішані склади команд на майданчику. 
Четверте місце з десятка команд посіла команда «Мафія», на третій сходинці «Іриски», друге місце за «Осколом». А переможцем цьогорічного, другого за ліком, турніру стала команда «Зеніт» у складі Дмитра Руденко, Анатолія Андрущенко, Ірини Саяпіної та Лариси Хорошко.

        В.Домнін
Фото. Д.Красноруцький

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 746 | Додав: kiosik | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: