MENU

16:00
«ДИТЯЧА ЛІГА»: ОЧІКУВАНИЙ ТРІУМФ ХОВУФКС

Посівши за підсумками попередніх турів перше місце, команда Харківського обласного вищого училища фізичної культури і спорту (ХОВУФКС) нікому не залишила шансів і під час фінального етапу змагань. При цьому досягнення підопічних Андрія Онипка справді вражає: у нинішньому чемпіонаті вони виграли всі свої 13 поєдинків, віддавши в них суперницям лише дві партії!

 

За великим рахунком, вирішальний раунд фінального туру найстарших представниць «Дитячої ліги», який розпочався у двох залах харківського КЗ «ХКПСП «ХОР» акурат у п’ятницю 13-го, був цілком прогнозованим – зігнати лідерів з їхніх «насиджених» місць так ніхто й не спромігся. І боротьба за вихід до півфіналу – тому підтвердження…

 

Чвертьфінальні ігри сенсацій не принесли. Майбутні чемпіонки «в суху» розібралися з МХП-ОСДЮСШ із Вінниці. Так само вчинили білоцерківки «Спортліцея» із землячками збірної міста та команда «Полтава-Кременчук» - з КЛІПС із Костополя, що у Рівненській області. І лише волейболістки ДЮСШ з Ірпеня (Київська обл.) відчайдушно пручалися вихованкам КДЮСШ №1 із Бахмута (Донецька обл.), поступившись останнім однією партією – 2:3.

 

А зрання наступного дня - «загуло»: у двох залах в один час дівчатка почали сперечатися за остаточні позиції в загальній турнірній таблиці. У підсумку сьоме місце посів КЛІПС, обігравши з рахунком 3:2 ірпінську ДЮСШ. На шостому місті залишилася команда «Полтава-Кременчук», яка продула всі три партії КДЮСШ №1. Четвертий показник – за МХП-ОСДЮСШ, яка у боротьбі за «бронзу» поступилася збірній Білої Церкви – 0:3.

 

Нарешті, у головному фіналі «Спортліцей» спромігся скласти господаркам туру гідну конкуренцію. Але й тільки. Адже в цілому ігрова перевага харків’янок була беззаперечною. Зрештою, волейболістки ХОВУФКС довели справу до перемоги – 3:1 (26:24, 21:25, 25:18, 25:18) і, таким чином, вибороли титул чемпіонок. Вітаємо!

 

Також було визначено найвправніших виконавців у кожному амплуа. Ними стали...

 

Краща ліберо - Анастасія СКРИПКІВСЬКА (збірна Білої Церкви);

Краща зв'язуюча - Малена ЧЕРНИЙ («Спортліцей»);

Кращі діагональні - Ірина БЄЛОВА (ХОВУФКС) та Яна УСОВА (збірна Білої Церкви);

Кращі догравальниці - Варвара БУКАЦЕЛІ (ХОВУФКС) та Анастасія КОРНЕЛЮК (МХП ОДЮСШ);

Кращі центральні блокуючі - Марія УНІЧЕНКО (МХП ОДЮСШ) та Поліна ДЗЮБА («Спортліцей»);

Кращий гравець (MVP) - Катерина ВАЩУК (ХОВУФКС).  

 

Прес-служба ГО ФВУ

Категорія: Волейбол Украины | Переглядів: 585 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: