MENU

10:39
Книга випадків суддівства - 2016 рік

    Волейбол – це велика гра. Запитайте мільйони людей, які грають, дивляться, аналізують та судять її. Волейбол дуже активно розвивається у останні роки та став одним з найпопулярніших видів спорту. Збільшення напруги, швидкість, вибухова дія, величезна аудиторія телеглядачів створили поштовх для подальшого розвитку гри, щоб зробити її ще більш зрозумілою та привабливою для ще більш широкого кола глядачів. Вірне та послідовне застосування правил дуже важливе для подальшого розвитку гри на світовій арені. Книга випадків суддівства являє собою збірник випадків з їх вірним трактуванням, що була затверджена Ігровою Комісією та базується на останній версії Офіційних волейбольних правил. Випадки, представлені у цій Книзі, пояснюють дух і зміст Офіційних правил, та їх треба дотримуватися на всіх офіційних змаганнях.

    Скачати Книгу випадків суддівства 2016 р. можна на нашому сайті в розділі "Каталог файлів", на сайті ФВУ в розділі "Суддівська документаця" або за прямим посиланням.

 

   PS: На нашому сайті під патронатом методичної комісії ФВХО є розділ "Правила волейболу", де Ви завжди можете отримати кваліфіковану відповідь на питання за правилами волейболу.

Категорія: Волейбол Украины | Переглядів: 824 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: