MENU

11:02
Команда «Сокіл» - переможець волейбольної першості В-Бурлуцького району - 2017

    25 березня в спортивному залі В-Бурлуцької ЗОШ відбулась друга, фінальна частина волейбольної першості В-Бурлуцького району 2017 року. В цьому році, в порівнянні з минулими роками, кількість команд учасниць дещо зменшилась, та все рівно, - це один з найчисленніших районних чемпіонатів у Харківської області. На першому етапі, який відбувався на протязі попередніх двох місяців, десять волейбольних колективів зіграли між собою, щоб визначити квартет кращих, який і продовжив змагання на другому етапі. За результатами безкомпромісних ігор, до цієї четвірки увійшли команди: «Торнадо» (с.Григорівка), «ЗЕВС-Д» (с.Андріївка), «Сокіл» (смт.В-Бурлук) та «ЮРБОР-АГРО»(с.Катеринівка). 
    На другому етапі, який був зіграний за один день, команди лідери чемпіонату отримали в свій турнірний актив очки здобуті в іграх між собою на попередньому етапі. А за результатами шести ігор скороченого другого кола і визначалось остаточне розташування команд на вершині турнірної таблиці. 
Розпочинали етап команди «Сокіл» та «ЮРБОР-АГРО», лідер чемпіонату проти «порушника спокою» в медальних розборах першості. Незважаючи на активну гру катеринівців в атаці, «Сокіл» досить впевнено здобув перемогу в трьох сетах.
    Продовжили змагання колективи «Торнадо» та «ЗЕВС-Д». В першому колі перемогу в цій парі здобули григорівські волейболісти. І цього разу дебют зустрічі був за «Торнадо», які першими дістались екватору стартового сету. Та надалі блок андріївців упіймав ритм атак суперника і, завдяки цьому, «ЗЕВС-Д» зумів здобути перемогу в першій партії. В такому ж напруженому ритмі відбулись і два наступні сети перемога в яких, за мінімальної переваги, дісталась андріївським спортсменам.
    На психологічному підйомі «ЗЕВС-Д» розпочав і наступну гру проти «ЮРБОР-АГРО». За рівної гри в перших двох сетах, «ЗЕВС» ледве впорався з «тягучким» стилем гри волейболістів з Катеринівки. І тільки в заключному, третьому сеті, зумів здобути значну перевагу в рахунку.
Четверта гра фінальної частини першості звела на майданчику команди «Торнадо» та «Сокіл». На цьому етапі, в разі перемоги, колектив «Торнадо» ще зберігав шанси на боротьбу за срібні і навіть золоті нагороди турніру. Та, припустившись занадто багато помилок на прийомі подачі суперника в кінці першого та другого сетів, григорівські волейболісти поступились в трьох партіях. 
    В передостанній грі другого кола, «Торнадо», після поразки в першому сеті від команди «ЮРБОР-АГРО», зумів виграти в другому і «закріпив» за собою третю сходинку першості. Далі команди дали можливість своїм резервістам вийти на майданчик і догравали цей п’ятисетовий поєдинок в своє задоволення. Перемогу в п’ятій партії і в грі в цілому святкували спортсмени з Григорівки.
    В заключній грі першості долю золотих нагород розігрували «Сокіл» та «ЗЕВС-Д». Останній мав відставання у три очки від лідера і тому тільки трьох-очкова «суха» перемога зберігала їм шанси на золоті нагороди за додатковими показниками. Перемогу в першому сеті, завдяки вдалим діям в атаці та на блокуванні, впевнено здобувають андріївці. А в трьох наступних сетах, за мінімуму своїх помилок і завдяки потужним атакам М.Рябенка та І.Купіна, сильнішим виявився «Сокіл». Останній запам’ятався і серіями «планерів», з якими не справився захист суперника. До того ж волейболісти «ЗЕВСу» припустили забагато помилок при виконанні подачі, не реалізував, таким чином, свою перевагу при блокуванні.
    Перемога в останній грі в третє поспіль вивела «Сокіл» на перше місце за підсумками чемпіонату! «ЗЕВС-Д» посів друге місце в турнірній таблиці. А «бронзові» нагороди здобули волейболісти «Торнадо».



В.Домнін  

 

Посилання за темою: 

Фінальна частина першості - http://volley-kharkiv.ucoz.ua/news/pershist_v_burluckogo_rajonu_z_volejbolu_final_chotirokh/2017-03-22-1812

 

Підсумки першого кола - http://volley-kharkiv.ucoz.ua/news/pershist_velikoburluckogo_rajonu_z_volejbolu_2017/2017-03-22-1811

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 685 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: