MENU

11:41
Кубок Міністра внутрішніх справ України-2017


ГУ Національної поліції в Харківській області - 1 місце

     07 квітня 2017 року в Харківському спортивному комплексі «Локомотив» відбувся перший, обласний етап всеукраїнського турніру «Кубок Міністра внутрішніх справ України-2017» з волейболу, головна мета якого - підвищення рівня спортивної майстерності, фізичної загартованості та зміцнення здоров’я працівників правоохоронних відомств структури МВС України.
     В цьому році перемогу в обласному етапі святкувала збірна команда головного управління Національної поліції в Харківській області, до складу якої входили і колишні випускники спортивних шкіл міста та області. Друге місце посіли волейболісти Державної прикордонної служби. На третій сходинці п’єдесталу зупинились курсанти Харківського національного університету внутрішніх справ. 


ХНУВС 3 місце


     А вже 12 квітня переможці обласного етапу представляли силовиків Харківщини на другому, зональному етапі цих змагань в Дніпрі. Обійшовши в загальному заліку команди Донецької, Запорізької та Луганської областей, харків’яни, на жаль, поступились хазяям змагань - команді ГУ НП у Дніпропетровській області. Отже харків’яни другі, команда головного управління ДСНС України в Запорізькій області - треті. 

Нагородження за 1 місце


     А переможець другого етапу, збірна Дніпропетровської області, візьме участь у фінальній частині цього волейбольного турніру, що відбудеться з 19 по 21 квітня в Києві.
 

В.Домнін
Фото - Відділ комунікації поліції Харківської області

 

Категорія: Волейбол Украины | Переглядів: 808 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: