MENU

00:27
Кубок пам’яті академіка Ю.В. Будьоного!

    20 жовтня на оновленому майданчику Харківського національного аграрного університету ім. В.В.Докучаєва (ХНАУ) відбувся традиційний турнір пам'яті члена-кореспондента Академії аграрних наук України, ветерана спорту Ю.В.Будьоного.


    Оргкомітетом змагань п’ятірку цьогорічних учасників розділив на дві підгрупи, з яких команди виходили до стадії півфіналів. 
    Після серії ігор у фіналі зустрілись збірна ветеранів волейболу Дворічанського району та «Циркуни 60+» - команда селища Циркуни Харківської області. Перший сет з мінімальною перевагою записали в свій актив дворічани (25:23). А початок наступного став переломним в цій грі. Дворічан декілька разів зупинив організований блок суперника, «шпаринку» в якому вони зуміли знайти тільки за рахунку 1:8. Цей «гандикап», за рівної гри, і став вирішальним в другому сеті. 


    Після серії ейсів в кінці третього сету рахунок став 11:15 на користь волейболістів з селища Циркуни, які і стали переможцями тринадцятого за ліком турніру. Другі дворічани, а третя сходинка у команди «Циркуни 50+».


    По закінченню ігор відбулось офіційне підведення підсумків де всі команди були нагороджені пам’ятними медалями і дипломами обласної федерації волейболу. Окремими грамотами організатори відмітили кращих гравців на цих змаганнях.

В.Домнін
Фото

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 445 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: