MENU

19:33
М’яч, сітка, солодощі - це свято дитячого волейболу!

    25 травня на піщаному стадіоні центрального пляжу міста Куп’янськ відбувся яскравий волейбольний фестиваль який отримав назву «Солодкий кубок з волейболу - тримай м’яч у грі з Дмитром Терьоменко!».

    На це свято спорту були запрошені юнаки Дворічанського та Купянського районів. Окрім зустрічі з гравцем національної збірної України  Дмитром Терьоменко, родзинкою фестивалю стала незвична схема турніру яку організатори запропонували юним волейболістам.

    Ігри відбувались на двох кортах у чотири тури. Кожен учасник отримав індивідуальний буквений код. Буква визначала за яку команду спортсмену потрібно грати у відповідному турі. Кожного туру формувались команди з новим складом. Учасникам потрібно було познайомитись, визначитись з ігровими амплуа і тактикою на гру.

    На фестивалі велась індивідуальна статистика з набору очок для визначення кращих. У разі перемоги кожному гравцю команди в особистий рейтинг додавали 20 очок плюс різницю в рахунку партії.

    У випадку поразки кожному гравцю в його залік зараховувалось 10 очок, мінус різниця в рахунку зустрічі.

    Така схема стимулює боротися за кожен м’яч, а інтрига у визначенні переможців зберігається до церемонії нагородження.

    За підрахунками були визначені три кращі волейболісти турніру які разом з кубками отримали з рук Д.Терьоменко його особисту іменну футболку гравця юнацької збірної України.

    Всі учасники змагань були нагороджені солодкими призами від спонсорів турніру Дмитра Терьоменко та Віктора Зіпунова і пам’ятними дипломами від відділу фізичної культури та спорту Куп’янської міської ради.

    Окрема подяка від учасників, батьків і вболівальників головному організатору цього фестивалю Наталії Корніловій.

 

 

В.Домнін

 

 

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 558 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: