MENU

15:51
ОБЛАСНА СПАРТАКІАДА ДЕРЖСЛУЖБОВЦІВ - 2017

    Кінець весни вже традиційно стає часом проведенням обласних етапів спартакіад у різних виробничих та спортивних об’єднаннях. Так 20 травня 2017 року на базі КДЮСШ «ХТЗ» відбулася обласна Спартакіада з видів спорту серед державних службовців Харківської області. Цього року вісім збірних команд змагались в п’яти спортивних дисциплінах – волейболі, міні-футболі, настільному тенісі, шахах та шашках.

    Цікаво, що особливістю спартакіади є пропорційне нарахування залікових балів відповідно до кількості спортсменів учасників у спортивній дисципліні і тому саме успіх в командних видах стає вирішальним чинником при визначені загального переможця. Підтвердженням цьому став цьогорічний розподіл місць в волейбольному турнірі та в загальному заліку.

    Перше місце у волейбольному турнірі посіла збірна команда  “Управління у справах молоді та спорту”. На другій сходинці розташувались волейболісти “Апарату облдержадміністрації”. А замкнули трійку призерів гравці  “Департаменту агропромислового розвитку”.

    Саме в такій послідовності розмістились переможці і призери обласної Спартакіади з видів спорту серед державних службовців – 2017 в загальному заліку.

    Церемонію нагородження переможців та призерів цих змагань провів директор КДЮСШ «ХТЗ», Заслужений тренер України Леонід Задорожний.

    З кращих спортсменів, за підсумками Спартакіади, буде сформована збірна команда Харківської області, яка у вересні цього року прийме участь у фінальному етапі Всеукраїнської Спартакіади з видів спорту серед державних службовців.

 

В.Домнін

Фото: Департамент молоді та спорту, Р.Зоренко

 

 

 

Посилання обласна спартакіада держслужбовців 2016 року

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 716 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: