MENU

16:27
Обласна спартакіада серед депутатів Харківської області

    6 травня 2017 року на базі Комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «ХТЗ» Харківської обласної ради пройшов ІІ етап VI Всеукраїнської спартакіади серед народних депутатів України, депутатів обласних, районних, міських (міст обласного підпорядкування), сільських та селищних рад.

 

    Проведення регіонального етапу організатори спартакіади  присвятили десятиріччю Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області. У змаганнях взяли участь представницькі збірні команди 12 районів Харківщини та 5 міст обласного значення, які змагались у п'яти видах спорту: шахи, шашки, настільний теніс, футзал та волейбол.

 

    В цьому році майже повністю “обновився п’єдестал” у волейболістів, а найцікавіше, що доля першого місця в загальному заліку спартакіади визначалась в фінальному протистоянні волейбольних колективів Краснокутського району та міста Первомайського. Представники Краснокутського району здобули важливу перемогу у фінальній грі, отримали головний трофей волейбольного турніру і вивели збірну свого району на перше місце в загальному заліку.

 

 

    Первомайські волейболісти відповідно отримали срібні нагороди, а бронзовими призерами стала команда Зміївського району – минулорічний тріумфатор волейбольних баталій.

    Друге місце в загальнокомандному заліку посіла команда депутатів Харківського району, піднявшись на один шабель п’єдесталу порівняно з минулим роком, а третє місце у збірної Кегичівського району.

    Третій, заключний всеукраїнський етап спартакіади планується у червні в місті Чорноморськ Одеської області.

 

В.Домнін
Фото Р.Зоренко, КДЮСШ “ХТЗ”

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 770 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: