MENU

22:44
Обласна спартакіада з волейболу серед жінок 2017

8 квітня 2017 року в рамках обласної Спартакіади пройшли змагання з волейболу серед жіночих команд. Захищати спортивну честь своїх регіонів прибули вісім команд. Пройшовши перевірку всіх потрібних документів, команда Великобурлуччини потрапила в групу з минулорічним переможцем обласних змагань Двурічанським районом, до якої також увійшли команди Чугуївського і Сахновщинського районів. До другої підгрупи згідно жеребу потрапили команди Близнюківського, Лозівського, Краснокутського і Борівського районів області. 
За обраною системою проведення змагань у підгрупах команди провели ігри за коловою системою в боротьбі з трьох партій до п’ятнадцяти очок. Команди, які посядуть перші місця в своїх підгрупах, розіграють між собою 1-2 місце, а команди які посядуть другу сходинку в підгрупі у фінальній зустрічі розіграють 3-4 місце. 
Першу свою зустріч команда нашого району зіграла з командою Чугуївського району, яку переграли у важкому для себе матчі (2:0). Головні конкурентки по підгрупі – команда волейболісток Двурічанського району, теж стартувала з перемоги 2:0 над волейболістками Сахновщинського району. Наступна зустріч для нашої команди стала вирішальною в питанні виходу до фінальної частини.
 На майданчик запрошуються команди великобурлуцьких і дворічанських волейболісток … Матч пройшов у напруженій боротьбі для наших волейболісток, та нажаль, суперник виявився сильнішим. Минулорічний переможець обласних змагань в черговий раз підтвердив свою майстерність, - дівчата з Дворічної здобувають перемогу 2:0.
З однією перемогою і однією поразкою, у наших волейболісток залишалось невеликі шанси на вихід до фінальної частини змагань, лише за умови поразки команди Дворічан у протистоянні з командою Чугуївського району. Та несподіванки не трапилось. Дворічанки вийшли на гру проти чугуївських волейболісток з рішучими намірами на перемогу, яка давала право зіграти у фіналі, і впевнено перемогли з рахунком 2:0. Останній матч наша команда проводила із командою дівчат із Сахновщини, матч видався видовищним, склалось враження, що дівчатка нашої команди саме тільки розігрались, і вдавались у грі навіть до експериментів. В підсумку команда Великобурлуцького району перемогла дівчат із Сахновщини з рахунком 2:1 і посіла друге місце в своїй підгрупі, здобувши право зіграти за «бронзу». 
В іншій підгрупі головна боротьба точилася між командами Близнюківського і Лозівського районів. Досвідчені, неодноразові призери обласних змагань команда Близнюківського району стали у двобій з молодими, досить добре зіграними та підготовленими, до цього не відомою у волейбольному колі цієї спартакіади командою Лозівського району. В інтригуючому протистоянні перемога була на боці юних та талановитих волейболісток з Краснопавлівки Лозівського району 2:1. Таким чином юні представниці Лозівського району вибороли право зіграти у фіналі. 
Фінальні зустрічі, в матчі за третє місце волейболістки В-Бурлуцького району зустрічались з командою з Близнюківського району, де як не прикро, перемогу святкували наші суперники, перемігши з рахунком 2:0, здобувши собі бронзові нагороди.
В фінальній зустрічі, яка розігрувалась з трьох партій до двадцяти п’яти очок, зустрілися команди Дворічанського і Лозівського районів. Нічого не скажеш, фінал дійсно виявився красивим, дві команди, які продемонстрували гідний фіналу волейбол. Зустрілись дві молоді і талановиті волейбольні команди, лідерство у сетах переходило від однієї команди до іншої. Та як відомо переможець може бути лише один, цього разу свою майстерність продемонстрували, здобувши перемогу 2:1 над своїми опонентами, дівчата з Лозівського району, заслужена перемога і відповідно перше місце першості. Команду Дворічанського району вітаємо з срібними нагородами. 
Наша команда посіла четверте місце, вітаємо наших дівчаток з добрим результатом та вдалим виступом на обласній Спартакіаді з волейболу серед жінок. Це лиш початок низки змагань обласної Спартакіади з видів спорту і головна боротьба ще попереду. 
На даних змаганнях Великобурлуччину представляли - Юлія Стрельченко (капітан команди), Тетяна та Вікторія Андрущенко, Тайя Шевченко та Катя Федоренко, Аня Коваленко і Женя Добриднік. 

Р. Зоренко
Фото

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 488 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: