MENU

19:40
Парковий волейбол з нагоди відкриття II Європейських ігор

    Минулими вихідними на піщаних кортах центрального пляжу міста Куп’янська відбувся регіональний турнір з паркового волейболу. Цей вид спорту має велику популярність серед спортсменів цього міста. Куп’янська міська рада регулярно організовує змагання і, враховуючи побажання, експериментує зі складом учасників і форматом проведення.

    Цього разу організатори, з метою залучити до змагань покоління старших волейболістів, запропонували наступну схему формування команд учасниць. В кожному квартеті двоє гравців повинні бути старше 35 років, а вікова сума цих гравців повинна перевищувати 90 років (90+). До того ж, один з учасників команди повинен бути жіночої статі.

    Сім команд куп’янського та дворічанського  районів були розділені на дві групи в яких зіграли в одне коло. По дві кращі команди виходили в стадію півфіналів, переможці яких зустрічались в фіналі.

    Після серії ігор, третя сходинка п’єдесталу у куп’янського колективу «Єдина Україна». «Срібло» теж у місцевих волейболістів з квартету «Воля».

    А перемогу святкувала команда «Юність»,  що об’єднала вихованців волейболу Дворічанського ДЮКФП «Юність» та волейбольних «ветеранів» з с.Андріївка та смт.Дворічна.

    Церемонія нагородження проводилась на міському стадіоні «Спартак». Де в рамках проведення Олімпійського дня з нагоди відкриття II Європейських ігор святково були нагороджені призери і переможці змагань з футболу, стритболу та паркового волейболу.

    Команди – призеру турніру було нагороджені грамотами куп’янської міської ради, кращі гравці в командах отримали пам’ятні подарунки від спонсорів змагань, а переможці отримали красень кубок і грошову винагороду з рук виконуючого повноваження міського голови Валерія Говорова.

В.Домнін

Фото С.Чудопал

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 598 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: