MENU

17:12
ПЕРЕМАГАЮТЬ ГОСПОДАРКИ ТУРНІРУ

«Дитяча Ліга Харківщини»

 дівчата 2005-2006 р.н.

 

         Минулих вихідних стартували волейбольні змагання «Дитячої Ліги Харківщини» серед команд дівчаток 2005-2006 років народження. Турнірні протистояння команд групи «А» відбірного етапу гостинно приймав Первомайськ. Загалом в цій віковій категорії стартує тринадцять команд. У Первомайську боротьбу за дві путівки до фіналу повели дві команди господарів змагань – ДЮСШ м.Первомайськ (перший і другий склад команди), ДЮСШ «Спартанець» смт.Краснопавліка (Лозівський район), ДЮСШ «Олімпія» м.Лозова і ДЮКФП «Юність» смт.Дворічна.

         З першого туру впевненою грою лідерство захопили юні господарки зонального етапу і не віддали його до останньої гри, здобувши чотири перемоги над усіма конкурентами по групі. З однією поразкою від лідера завершили зональні змагання дівчатка з Краснопавлівки. Саме ці дві команди – ДЮСШ Первомайськ-1 (тренер Савіна Ж.Ю.) і ДЮСШ «Спартанець» смт.Краснопавліка (тренер Дудченко Ю.) відібралися до фінального етапу із групи «А». Інші команди відзначилися меншою кількістю перемог і лише дворічанська «Юність» завершила міні-етап без перемог. Командам і тренерам, які не зуміли пробитися у цьогорічний фінал є над чим працювати. Саме час позначити шляхи нового тренувального періоду і набирати оберти до наступних стартів.

         Невдовзі стартують матчі групи «Б», які пройдуть у сел.Есхар (Чугуївський район). Боротьбу у квартеті команд поведуть ДЮСШ-12 м.Харків (тренер Четверікова Н.М.), ДЮСШ-11 м.Харків (тренер Підобід М.І.), ДЮСШ смт.В-Бурлук (тренер Сіренко С.А.) і господарі змагань ДЮСШ смт.Есхар (тренер Волокітін М.М.).

         Чотири команди розіграють путівки до фінального етапу і в групі «В», ігри якої відбудуться в Лозовій. Учасниками змагань стануть команди ДЮСШ-12 м.Харків (тренер Брайко Т.), ДЮСШ «Олімпія» м.Лозова (тренер Коваленко А.С.), ДЮСШ смт.Близнюки (тренер Черкас С.І.) і ДЮСШ смт.Орілька (Лозівський район).

         Кращі команди за результатами відбору зіграють у фіналі. Тож побажаємо командам вдалих стартів!

В. Каща

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 474 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: