MENU

16:17
Першість ДЮКФП «Юність» з волейболу – є перші переможці!

Слідом за старшими вихованцями волейбольних гуртків ДЮКФП «Юність», 27 січня 2018 року розпочались змагання у юнаків і дівчат 2005-2006 року народження. Шість команд, по три в кожній категорії, зібрались в спортивному залі Топільської ЗОШ. 
За результатами першого кола змагань у дівчат, з двома перемогами лідирує добре збалансована команда господарів майданчика - «Оскіл»(4 очки). На другій позиції дворічанська «Юність»(2 очки), а замикає турнірну таблицю колодязнянський «Факел», який ще не зумів набрати залікових балів. Дівчата з «Факела» показали вміння і бажання грати у волейбол, а пам’ятаючи про їх переможні традиції суперникам не варто їх недооцінювати під час ігор другого кола.
У юнаків на чолі таблиці розташувалась «Юність»(4 очки), яка, за рівної боротьби, завдяки впевненим діям на подачі О.Кісіля зуміла «вирвати» перемогу в третьому сеті у топільського «Оскола»(3 очки), який посідає друге місце. Як і у дівчат, замикає таблицю «Факел».
Наступного дня, 28 січня, вже село Богданівське стало центром дитячого волейболу в Дворічанському районі, бо саме тут відбулись ігри другого, завершальний кола волейбольної першості ДЮКФП «Юність» серед юнаків 2003-2004р.н. Результати цього дня майже повністю повторили результати ігор першого кола і не змінили розташування команд у турнірній таблиці. 
Отже, четверте місце у токарівської «Легенди» (1 очко), третє місце посіла богданівська «Родіна» (4 очки), на другій сходинці новоєгорівський «Старт»(9 очок). А переможцем першості 2018 року стали юнаки дворічанської команди «Юність».
Оргкомітетом турніру були визначені кращі волейболісти в кожній команді. Ними стали - О.Кондратенко («Юність»), А.Молчанов («Старт»), Д.Плахотич («Родіна»), Ю.Криворучко («Легенда»). За традицією було визначено і MVP турніру, - тобто кращого гравця серед всіх учасників, яким було названо зв’язуючого К.Купіна. 
Від юних волейболістів їх батьків та вболівальників висловлюємо подяку організаторам другого етапу змагань за гостинну зустріч і влаштоване «спортивне харчування».
Сезон класичного волейболу набирає обертів і вже в суботу 3 лютого нас чекають захоплюючі ігри другого кола волейбольної першості серед дівчат 2003-2004р.н. в с.Богданівське. Наступного дня, в неділю, ігри другого кола серед юнаків та дівчат 2005-2006р.н. в с.Тополі. 
А юнаки 2001-2002р.н. в ці вихідні в Харкові гратимуть ігри фінального етапу «Дитячої ліги» Харківської області». 
Студентська ж збірна Дворічанського району візьме участь у змаганнях в смт.Шевченково.
В.Домнін.
Фото О.Смірнова.

 

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 1113 | Додав: kiosik | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: