MENU

14:06
Першість Великобурлуцького району з волейболу 2017

«ЗЕВС-Д» с.Андріївка – «Сокіл» смт.В.Бурлук 
3:2  (16:25; 25:15; 25:23; 28:18; 20:18)

        В останньому турі першості району з волейболу, зійшлись між собою два районних волейбольних «кити», які вже не раз зустрічались між собою і не раз “псували” собі нерви. Не стала винятком і ця чергова зустріч, яку за видовищність, можна назвати фінальною, для обох команд. Вболівальники, які прибули на гру отримали не аби яке задоволення від побаченого. Протягом зустрічі, кожна з команд виплеснула масу емоцій, як позитивних так і негативних. Через шквал емоцій на майданчику, на завершення, діло навіть дійшло, до маленької штовханини, головному судді змагань, довелось на деяких час зупинити гру, та про це далі... 
        Обидві команди, вже проходили до фінальної частини першості, фіналу чотирьох, залишалось визначитись з якою кількістю очкок буде стартувати та чи інша команда. Розминка позаду, шикування команд, привітання, доброзичливі рукостискання команд з посмішками на обличчі. Головний суддя змагань, провівши маленьку розмову з капітанами команд, приступає до розіграшу подачі. В розіграші «ЗЕВС-Д» бере подачу, а «Сокіл» відповідно майданчик і прийом. Починаючи з першої партії стало зрозуміло, жодна з команд не віддасть очок без бою. До середини партії гра йшла на рівних, потім в грі на сітці помилок припускаються гравці «ЗЕВС-Д», що дало можливість відірватись «Сокілу» і на куражу з рахунком 25:16 здобути перемогу. 
        Гравців «ЗЕВСу» це тільки завело, і в двох наступних партіях вони переломлюють хід зустрічі в свій бік, і доводячи їх до перемоги 25:17 і 25:23 відповідно. 
Четверта партія, можливо завершальна в даній зустрічі, за умови перемоги команди «ЗЕВС-Д», та з цим не згодні гравці команди «Сокіл», про що вони гучно сказали в грі. Зробивши, певні перестановки в своїй грі, «Сокіл» знаходять в собі сили довести рахунок 25:18 на свою користь. 
        Не можу передати, як вирують емоції на майданчику, отже, по переду п’ята, тепер вже точно завершальна партія, тільки питання для кого вона виявиться переможною…
Черговий розіграш подачі, цього разу право вибору виграє капітан «ЗЕВС-Д» і вони знову обирають подачу, «Сокіл» обирає майданчик. З перших розіграшів, у невеликий відрив йде команда «Сокіл» і можна було б сказати, що вже перед перемогою її нічого не зупинить. Та у гравців «ЗЕВС-Д» з цього приводу було своє твердження… хвилинна перерва за рахунку 14:14, з цього моменту доля зустрічі залежала від вдалих дій однієї чи іншої команди, а при рахунку 17:18 вирій емоцій настільки “зашкалив”, що діло дійшло до невеличкої “перебранки”, і арбітр зустрічі змушений втрутитись, аби заспокоїти гравців та згасити негативні емоції і продовжити гру. Свисток арбітра, гра продовжується, на емоційному підйомі, з рахунком 20:18 в п’ятій партії, перемогу здобуває команда «ЗЕВС-Д». Отже 3:2, “ЗЕВС-Д” здобуває перемогу в зустрічі. 
        При такому розкладі гри, коли переможець отримує 2 очки, а переможений – 1 очко, можна сказати, кожен залишився при своїх.
        Ось така собі несподіванка і прикраса останнього туру. 

«ЮРБОР-АГРО» с.Катеринівка – с.Червона Хвиля
3:0 (25:17;25;20;25:23) 

        Дана зустріч була цікавою з боку не тільки граючих обох команд. Якщо для команди с.Червона Хвиля, за умови перемоги, це можливість лише піднятись в турнірній таблиці, то для команди «ЮРБОР-АГРО» с.Катеринівка за умови перемоги і здобуття трьох очок вони набирають 17 балів в турнірній таблиці, а це значить потрапляння до четвірки сильніших. Результат гри цікавив також і команду «Бурлук» смт.В.Бурлук, яка вже завершила першість, набравши 16 очок. За умови, перемоги в даній зустрічі команди с.Червона Хвиля, вони потрапляли до четвірки сильніших, та це лише за умови. Несподіванок не трапилось, гравці с.Червона Хвиля продемонстрували добру гру в волейбол, і в деяких моментах вони навіть вели в рахунку, та, нажаль, цього виявилося замало аби здобути перемогу в зустрічі. Завдяки більш комбінованої гри гравців «ЮРБОР-АГРО» с.Катеринівка вони забезпечують собі перемогу в трьох партіях. 

 

Р.Зоренко
 

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 492 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: