MENU

10:37
Пляжний волейбол у В-Бурлуку присвячений відзначенню дня Незалежності України.

24 серпня на стадіоні «Колос» смт.В.Бурлук, пройшов турнір з пляжного волейболу присвячений відзначенню дня Незалежності України.
В змаганнях прийняло участь шість команд, три ветеранських команди, сумарний вік в кожній команді перевищував вісімдесят років та три команди молоді.

Рішенням суддівської колегії команди були розділені на дві підгрупи по три команди, до однієї групи увійшли команди – молодь, до іншої відповідно – команди ветеранів. В підгрупах ігри пройшли за коловою системою, та складались з трьох партій о 15 очків. За умовами змагань в стикових іграх команди, які посядуть перші місця в підгрупах, розіграють між собою 1-2 місце, а команди які посядуть другі місця в підгрупах, розіграють відповідно 3-4 місце.

До групи «молодь» увійшли такі команди: «Динамо» у складі Федір Качан та Микола Мануковський (смт.В.Бурлук), «Маяк» - Максим Костюков та Сергій Дудка (смт.В.Бурлук), «Нон-стоп-Бар» - Ігор Купін та Константин Очередько (смт.В.Бурлук). З двома перемогами над своїми суперниками з першого місця в даній підгрупі виходить команда «Нон-стоп-Бар» і з однією перемогою над командою «Динамо», з другого місця виходить команда «Маяк».

До підгрупи «ветеран», увійшли такі команди: «Ветеран» у складі Руслан Зоренко (смт.В.Бурлук) та Віктор Шестопалов (с.Андріївка), «Зоря» - Анатолій Віцота та Данил Джафаров (с.Шипувате) в «ВВ» того дня грали Віталій Кормілець та Віталій Скидан. З першого місця, з двома перемогами у своєму резерві виходить команда «Зоря», з другого місця з однією перемогою над командою «ВВ» виходить команда «Ветеран».

Отже, в боротьбі за 3-4 місце зустрілись команди, «Маяк» та «Ветеран». Зустріч виявилась досить цікавою для вболівальників, кожна пара грала в своїм стилем, молодість проти досвіду. Перша партія завершується з рахунком 15:12 на користь гравців «Ветеран», в другій партії «Маяк» робить перелом у грі і здобуває перемогу 15:11. Отже дві партії позаду, третя вирішальна партія. Першість в рахунку переходила від однієї команди до іншої, кожна з команд припустилась в грі багатьох помилок, вже про себе дає знати втома, та все ж знайшовши в собі резерв, перелом роблять гравці команди «Ветеран» 18:16 на їх користь.

В розіграші за 1-2 місце зійшлись команди «Нон-стоп-Бар» та «Зоря», нажаль повна і беззаперечна перемога за командою молодості, 15:7, 15:8 на їх користь, в команди «Зоря» зовсім не пішла гра.

В загальному підсумку перше місце посідає команда «Нон-стоп-Бар» у складі Ігоря Купіна та Константина Очередько (смт.В.Бурлук), друге місце за командою «Зоря» у складі Анатолія Віцоти та Данила Джафарова (с.Шипувате), третє місце за командою «Ветеран» у складі Руслан Зоренко (смт.В.Бурлук) та Віктор Шестопалов (с.Андріївка).

На урочистому підведенні змагань, Руслан Зоренко, головний спеціаліст відділу освіти районної державної адміністрації привітав всіх зі святом Незалежності України та побажав спортивного здоров’я та довголіття, від відділу освіти переможці були нагороджені цінними подарунками та дипломами.

Р.Зоренко

 

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 783 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: