MENU

14:23
Призери обласної спартакіади довели свій статус лідерів!

13 серпня 2016 року на центрального пляжу міста Куп’янськ відбувся регіональний турнір з пляжного волейболу серед чоловічих команд, присвячений святкуванню Дня Незалежності та Дня міста Куп’янська.
Цього разу організатори обрали формат матчевої зустрічі між командами міста Куп’янськ та Дворічанського району. По чотири спортивні колективи з цих регіонів отримали запрошення і були розділені попарним жеребкуванням на дві групи, по дві кращі команди з яких виходили до півфіналу. 
Тут потрібно відмітити один момент, на змагання раніше всіх приїхала ще й дев’ята пара, що об’єднала юних волейболістів Дмитра Гурю та Максима Кисіля. Хлопці розраховували, що за прохолодної дощової погоди можливо склад учасників виявиться не повним і їм випаде нагода взяти участь в змаганнях. Оргкомітет турніру врахував таку завзятість юнаків і вирішив дозволити їм провести кваліфікаційну гру з командою, яка дістанеться їм за жеребом. Отже, вперше за три роки, турнір розпочався кваліфікаційною грою між юними вихованцями Дворічанської ДЮКФП “Юність” та колодязнянським «Факелом», в якій переміг останній і, як наслідок, відібрався до групової стадії турніру.          
За результатами жеребкування до першої групи увійшли команди «Оскіл» (брати Юрій та Роман Теплякови) та «ЛВУМГ» (Д.Лукянов, Е.Бондаренко) з Куп’янська і дві дворічанські пари «Перемога» (О.Омельченко, О.Гладченко) та «Фарт» (І.Кобелев, Б.Семененко). Тут безумовним лідером виявилась команда «ЛВУМГ», яка без поразок в жодній партії здобула перше місце в групі. Друге місце, поступившись лише лідерам, посів «Оскіл». Третя сходинка в групі - за «Фартом», який здобув лише одну вікторію в трисетовому поєдинку з «Перемогою».
В другій групі, до якої потрапили місцеві команди «Союз» (Ю.Ткачов, Д.Шумілов) та  «Універ» (Д.Руденко, Д.Красноруский) і пари гостей «Тайм» (А.Глушко, С.Обухов) та «Факел» (Д.Медяник, В.Домнін), турнірна ситуація виявилась складнішою і до останнього туру три команди претендували на перше місце в групі, а всі чотири зберігали шанси на вихід до півфіналу. Та все, ж здобувши три перемоги в трисетових поєдинках, першими в цій групі стала команда «Тайм». Другими за додатковими показниками став «Союз».  Третя сходинка за «Факелом», а замкнув групу «Універ». 

З першого півфіналу до фіналу впевнено відібралась команда магістрального газопроводу, яка в двох сетах переграла «Союз».В другому півфіналі лише перемога в третьому сеті над «Таймом», надала «білет» до вирішальної гри куп’янському «Осколу».Отож у фіналі, вже вдруге на цьому турнірі, грали срібні призери цьогорічної обласної спартакіади в першій та другій групах - команди «ЛВУМГ» та «Оскіл», які своєю грою знову довели свій статус лідерів куп’янського пляжного волейболу. Здобувши переконливу перемогу в двох сетах газовики отримали кубок і золоті нагороди турніру. «Оскіл» відповідно зайняв другу сходинку п’єдесталу. А бронзові нагороди було вручено команді «Тайм», яка в також в двох сетах здолала куп’янський «Союз».
Під час  нагородження організатори змагань, відділ фізичної культури та спорту і МЦФЗН «Спорт для всіх» - «Спартак», запросили спортсменів прийняти участь, а вболівальників їх підтримати, в наступному турнірі з паркового волейболу, який відбудеться 27 серпня на піщаному корті стадіону «Спартак» (м.Куп’янськ).

В.Домнін

Фото Ю.Фесілов, 
 

 

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 599 | Додав: kiosik | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: