MENU

12:10
Регіональний турнір з пляжного волейболу серед чоловічих команд ветеранів (80+) та серед змішаних команд (MIX), присвячений Дню м.Купянська

6 серпня 2016 року представники В-Бурлуцького та Дворічанського  районів, міста Куп’янськ, Харкова та Белгорода  взяли участь в змаганнях з пляжного волейболу серед чоловічих команд ветеранів (80+) та серед змішаних команд (категорія "Міх"), які відбулися на спортивних майданчиках центрального пляжу міста Куп’янська.

Для категорії ветерани (80+), де заявились для участі сім колективів, організатори запропонували “комбіновану” систему проведення змагань. Жеребкуванням команди було розподілено на дві групи, переможці яких напряму виходили до фіналу змагань. Команди, що посіли другі місця в групах, – визначали володаря  бронзових нагород.

Після серії ігор до “малого фіналу” з першої групи відібрались представники  селища Куп’янськ-Вузловий енергійний колектив “Локомотив-2”  (Ю.Бондаренко, С.Дубінін, сумарний вік 93 роки). В боротьбі за бронзові нагороди вони здолали куп’янський  “Тандем” (В.Холодков, П.Карнегін, сумарний вік – 122 роки) – найстаршу команду турніру, яка зуміла обійти “молодших” опонентів в другій групі і відібратись до цього етапу змагань.

В “головному фіналі” зустрілись колективи, які впевнено перемогли в своїх групах. Це дебютант цих змагань команда “Сокіл” (Р.Зоренко, І.Фірсов, сумарний вік – 82 роки) з Великого Бурлука та старожили турніру - колодязнянський “Факел” (В.Домнін, А.Кущ, сумарний вік – 86 років). В фінальному двохсетовому протистоянні вирішальним чинником став турнірний досвід гравців “Факела”, які і стали володарями головного трофея.

Паралельно з іграми досвідчених волейболістів відбувались баталії в змішаній категорії (MIX), де для гравців не було встановлено вікових обмежень. Тут команди зіграли турнір в одне коло, за результатами якого третє місце посіла пара "Міх" (Л.Маринич, Р.Зоренко, м.Куп’янськ/смт.В.-Бурлук). Переможець попереднього mix-турніру, потужний колектив "Джамп" (Е.Крамська, О.Коваленко, м.Харків/смт.Дворічна) цього разу здобув срібні нагороди. А “золото” та кубок переможців організатори вручили команді "Факел-mіх" (О.Летуча, В.Домнін, м.Белгород/смт.Дворічна).

Як повідомили організатори змагань, вже наступними вихідними на куп’янських пляжників чекають змагання з пляжного волейболу серед чоловічих команд, а наприкінці місяця змаганнями з паркового волейболу буде підведемо підсумок літнього спортивного сезону.

 

В.Домнін

Фото Ю.Фесілов, В.Домнін

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 606 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: