MENU

12:16
РЕГІОНАЛЬНИЙ ТУРНІР З ПЛЯЖНОГО ВОЛЕЙБОЛУ СЕРЕД ЧОЛОВІЧИХ КОМАНД ВЕТЕРАНІВ (90+)

15 липня 2017 на спортивних майданчиках центрального пляжу міста Куп’янськ, відбувся Відкритий регіональний турнір з пляжного волейболу серед чоловічих команд ветеранів (90+). За цьогорічною схемою змагань до участі запрошувались команди, гравці в яких не повинні бути молодші сорока років, а сумарний вік в парі повинен складати не менше дев’яносто років.

До участі у змаганнях подали заявки шість волейбольних дуетів. До команд, що представляли Куп’янську школу волейболу, приєднались прихильники кольорового м’яча з Дворічанського та Велико-Бурлуцького районів. Жеребкуванням учасників було розділено на дві підгрупи, кращі дуети з яких виходили до стадії півфіналів.

У підсумки четверте місце посіла куп’янська команда “Контакт” (Ю.Беркаш\А.Андрющенко). Третю сходинку турніру здобув родинний дует “Здоров’я” (брати Ігор та Андрій Риндіни) з селища Ківшарівка. А в фіналі турніру хазяї майданчику - “Дует” (С.Костюченко\В.Холодков) реваншувались за поразку на груповій стадії проти дворічанської команди “Ветеран” (В.Домнін\М.Карпович) і стали переможцями цих змагань.

Пяте та шосте місце розділили пляжники з Великого Бурлука, дуети “Зоря” (А.Віцота\В.Голуб) та “Освіта” (В.Шестопалов\Р.Зоренко), останній, до речі, минулорічний фіналіст цих змагань.

На церемонії нагородження було відмічено – що ні “каверзи” погоди, ні поважний вік учасників зовсім не впливають на бажання змагатись на піщаних кортах. Якщо на повну віддаєшся улюбленому виду спорту, якщо є велике бажання зустрічатися, спілкуватися та мірятися силами, -  то ніякі кілометри цьому не завадять.

Під гучні оплески учасників, команда-переможець була нагороджена кубками, а всі призери медалями та грамотами управління культури, молоді та спорту міста Куп’янська.

А по завершенні пляжних двобоїв на всіх учасників, суддівську колегію та глядачів чекала смачна шурпа та тривале приємне спілкування за гостинним столом на березі мальовничого Оскола.

Так в емоційно і минув екватор літа. Тепер на пляжників Куп’янська чекають змагання з паркового волейболу, що відбудуться в кінці липня.

 

В.Домнін

Фото Ю.Фесілов

 

З історії цих змагань:

2016 рік - http://volley-kharkiv.ucoz.ua/news/regionalnij_turnir_z_pljazhnogo_volejbolu_sered_cholovichikh_komand_veteraniv_80_ta_sered_zmishanikh_komand_mix_prisvjachenij_dnju_m_kupjanska/2016-08-15-1614

 

2015 рік - http://volley-kharkiv.ucoz.ua/news/regionalnij_turnir_z_pljazhnogo_volejbolu_sered_veteraniv_90_prisvjachenij_dnju_nezalezhnosti_ta_dnju_mista_kup_janska/2015-08-26-1258

 

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 648 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: