MENU

16:10
Розпочалась першість з волейболу серед вихованців Дворічанського ДЮКФП «Юність»

20 січня 2018 року змаганнями дівчат 2003-2004 років народження  розпочалась щорічна першість Дворічанського ДЮКФП «Юність» з волейболу. Особливістю цьогорічних змагань стане проведення першості серед юнаків та дівчат у два кола, в двох вікових категоріях. Згідно регламенту змагань ігри відбудуться зі скороченою кількістю партій, і за кожний виграний сет командам нараховується залікове очко. 
До спортивного залу Тавільжанської ЗОШ завітали чотири команди – «Родіна» (с.Богданівське), «Маяк» (с.Тавільжанка), «Юність» (смт.Дворічна) та «Факел» (с.Колодязне). В цьому квартеті фаворитом стала команда «Юність», яка здобула три сухі перемоги і набрала 6 очок в першому раунді змагань. Слідом за ними в таблиці з 4 очками – команда «Факел», на третьому рядку - «Родіна», у якої тільки 2 залікові бали. Хазяї майданчика «Маяк» мають за мету відчути смак перемог в другому колі, здобути залікові очки і виправити своє турнірне становище.
Наступного дня, 21 січня, в Новоєгорівці стартувала волейбольна першість у юнаків цієї вікової категорії. Тут зібрались колективи «Старт» (с.Новоєгорівка), «Родіна» (с.Богданівське), «Юність» (смт.Дворічна) та найчисленніша за кількістю гравців, бо об’єднала в своєму складі юнаків та дівчат, команда «Легенда» (с.Токарівка). В цьому квартеті усі команди зуміли набрати залікові бали, а найцікавішим виявилось протистояння «Старту» та «Юності». Новоєгорівці, гостро подаючи та демонструючи чудову гру в захисті, зовсім «не гостинно» виграли перший сет. В другому, завдяки зусиллям О.Кондратенка та М.Чиркова, сильнішими стали дворічани. Переможця, за такої рівної боротьби, вирішила серія подач від К.Купіна наприкінці третього сету. 
Отже, у юнаків після першого кола з мінімальним відривом лідирує «Юність» (6 очок). Друга позиція у «Старту» (5 очок). Як і у дівчат, на третьому рядку «Родіна» (2 очки). Замикає таблицю, з зовсім необов’язковими трьома поразками та одним заліковим балом, «Легенда», яка показала командну згуртованість та «бійцівський» характер.
Від юних волейболістів та їх батьків, хочеться подякувати організаторам стартового етапу за гостинну зустріч і своєчасно влаштоване «спортивне харчування» під час проведення змагань.
Вже за неділю фокус уваги до дитячого волейболу в Дворічанському районі зміститься в село Тополі, бо саме тут 27 січня стартує першість серед юнаків і дівчат 2005-2006р.н. А наступного дня, 28 січня в селі Богданівське відбудеться другий круг чемпіонату у юнаків 2003-2004р.н., який і визначить цьогорічного переможця в цій категорії. 
В.Домнін.
Фото О.Смірнова

 

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 1066 | Додав: kiosik | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: