MENU

09:58
Спартакіади Харківської області з пляжного волейболу

1 червня розпочалися змагання з волейболу пляжного в рамках Спартакіади Харківської області серед чоловічих команд першої групи районів і міст. Цього року місце проведення змагань змінилося. Впродовж багатьох років Олексіївський міський пляж гостинно приймав цю категорію змагань. Але час змінився, знайшлися "господарі" бізнесу"Аркади", які вирішили відвоювати у спортсменів територію і за їх рахунок розширитися. Але знайшлися добрі люди, ентузіасти, спортсмени, які швидко вирішили проблему. Це,в першу чергу голова смт.Пісочин Чернобай Олег Олександрович, відомий в області волейболіст - Чемерицький Олександр, які за короткий термін побудували в мальовничому куточку природи селища 3 майданчика. Вже сьогодні 11 команд мали змогу продемонструвати свою майстерність гри прекрасного виду спорту на березі р.Уди. Перемогу здобула команда Харківського району, яку очолює капітан Чемерицький Олександр. Друге місце зайняли куп'янські волейболісти і замкнули трійку призерів вперше в історії волейболу пляжного молоді хлопці Балакліївського  району. Завтра на майданчики вийдуть команди області другої групи.

Завершився другий день змагань з волейболу пляжного по програмі Спартакіади області серед чоловічих команд другої групи районів харківщини. До пляжних майданчиків Пісочина з'їхалися 12 чоловічих команд. Погода цього дня видалася не зовсім пляжною,часто здіймався шквальний вітер і було не жарко. Втім боротьба на майданчиках точилася безкомпромісно і азартно. В четвірку найсильніших команд пробилися спортсмени Дворічанського, Близнюківського, Великобурлуцького та Куп'янського районів. За 1 місце вийшли боротися минулорічні чемпіони Дворічанського району з своїми сусідами Куп'янчанами. Вперше в історії пляжного волейболу в трьох сетах переміг дует братів Теплякових з Куп'янського району, яким і дістався головний трофей-красивий кубок. Бронзові нагороди вибороли також і два інші брати з Близнюківського району. Радісні, усміхнені і задоволені спортсмени фотографувалися на згадку і висловлювали подяки організаторам змагань.

Жіночі команди другої групи Спартакіади області з волейболу пляжного завершили змагання з цього яскравого, літнього виду спорту. Останній день видався по літньому теплим і сонячним. З гарним настроєм учасники боролися за останні комплекти нагород. Удача була на боці минулорічніх чемпіонок з смт.Дворічна у сладі: Медяник Анастасії і Демченко Юлії (тренер Каша Людмила). Друге місце закріпили вперше дівчата з смт.Краснопавлівка, де активно розвивається волейбол під керівництвом громадського тренера Бичкова Павла Ігоровича. До речі, він багато уваги приділяє дитячому волейболу. Третє місце посіла команда Близнюківського району, обігравши дівчат з Сахновщинського району.

Третій день змагань розпочався з жінок першої групи. Всього прибуло для участі 10 команд. Як і в перші 2 дні погода видалася не пляжною. Гравцям важко було впоратися з великим поривами вітру. Реультати наступні: 1 місце - Дергачівського район, 2 місце - Балаклійський район, 3 місце в напруженій боротьбі з комадою Харківського району вибороли спортсменки м.Первомайський.

Орг.комітет змагань

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 682 | Додав: kiosik | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: