MENU

18:20
Суперліга (чоловіки). Фінал. "Локомотив" продовжив чемпіонську ходу!

 Двічі здолавши на власному майданчику "Барком-Кажани", харківські волейболісти знову вибороли золоті медалі національної першості.

Тисячу разів був правий наставник "Баркома-Кажани" Угіс Крастіньш, коли напередодні фінальної серії закликав не звертати уваги на всі попередні ігри його команди проти "Локомотива". Мовляв, перемоги у Суперкубку і Кубку України - то вже історія, а сьогодні на кону стоїть чемпіонський титул, і боротьба за нього розпочинається з нуля. Тобто, шанси на успіх абсолютно рівні. І матчі фіналу повністю підтвердили слова спеціаліста, оскільки всі чотири поєдинки серії проходили у напрочуд жорсткому протистоянні, де кожен м'яч, кожне очко вигравалося ціною неймовірних зусиль. Обидва суперники своєю максимальною самовіддачею продемонстрували, що справді гідні стати чемпіонами країни. Але ж переможець буває тільки один. І "Локомотив" у вирішальних партіях виявився трішечки прагматичнішим і стійкішим. Буквально на одну помилку менше, на один вдалий рух більше - і ось вам відповідь на питання, чому, зрештою, шальки терезів у фактично рівній боротьбі таки схилилися у бік харків'ян.

Отже, обидва матчі на домашній арені "Локомотив" виграв з однаковим рахунком - 3:1, і з таким же підсумковим рахунком завершив на власну користь усю фінальну серію. Він - знову чемпіон! Поздоровляємо!

Про деталі вирішальних поєдинків ми розповімо пізніше...

Прес-служба ФВУ 

Категорія: Волейбол Украины | Переглядів: 670 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: