MENU

19:58
Традиційна матчева зустріч “волейболістів-пляжників” Дворічанського та Куп’янського районів

В рамках проведення міських спортивних заходів з нагоди Дня молоді та Дня Конституції України міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»-«Спартак» міста Куп’янська, разом з міською федерацією волейболу та відділом фізичної культури та спорту УКМС Куп’янської міської ради 24 червня 2017 року на спортивних майданчиках центрального міського пляжу організували традиційні змагання з пляжного волейболу.

До змагань з пляжного волейболу,  були запрошені вісім чоловічих команд, що представляли місто Купֹ’янськ, Дворічанський та Куп’янський райони. Команди, традиційно для цих змагань, розіграли турнір за схемою до двох поразок.

До фіналу по сітці переможців вийшли куп’янський «Оскіл» (Р.Тепляков\Ю.Тепляков) – цьогорічні чемпіони Харківської області 2017 року в спартакіаді з пляжному волейболі. Суперником їм став дворічанськи  “брутальний дует” «Бородачі» (О.Рущак\А.Романенко). Перший сет впевнено виграють дворічани. А вже в другому перемогу святкували куп’янчани. Піймавши свою гру, “Оскіл” здобув перемогу і в вирішальному сеті, ставши, таким чином, переможцем змагань. “Бородачі” показавши змістовний волейбол, який від них вже давно чекали вболівальники,  посіли другу сходинку п’єдесталу.

В “малому” фіналі між “Універом” та “ЛВУМГ” переможець теж визначився лише на тай-брейку. Поступившись у першому сеті студенти змогли скорегувати свої дії і здолати своїх маститих суперників, саме  перемогу яких і прогнозували майже всі вболівальники. Отже, третіми, як за бажанням так і за якістю гри, на цих змаганнях стали гравці “Універу”.
 В.Домнін
Фото  С.Чудопал

 

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 616 | Додав: kiosik | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: