MENU

22:15
Традиційний волейбольний турнір пам’яті академіка ААНУ Ю.В.Будьоного – 2017

Ось вже протягом десяти останніх років, восени, а саме наприкінці жовтня, в спортивному залі Харківського національного аграрного університету ім.В.В.Докучаєва збираються волейбольні колективи, щоб вшанувати пам'ять колишнього викладача університету, члена-кореспондента  Академії аграрних наук України, ветерана спорту Ю.В.Будьоного. 
За останні роки на турнірі склався постійний квартет учасників, який був запрошений організаторами і цього разу – це команди ветеранів волейбольного руху з с.Циркуни, смт.Н.Водолага, смт.Дворічна та колектив від організаторів – збірна «ХНАУ». І хоч спортивний зал зустрів учасників аж занадто низькою температурою та, як завжди, тепла, дружня атмосфера між учасниками і запеклі волейбольні «баталії» дозволили не звертати увагу на такі дрібниці.
За регламентом змагань квартет учасників зіграв одноколовий турнір з скороченою кількістю партій, по завершенню якого, команди розташувались в турнірній таблиці повністю аналогічно минулому року. 
Третю сходинку на п’єдесталі посіли непоступливі волейболісти з селища Циркуни. Друга сходинка за досвідченими господарями майданчика - збірною «ХНАУ». А переможцем, другий рік поспіль, стали волейболісти з селища Дворічна.
        
В.Домнін
Фото Е.Крамська, Б.Семененко


З історії цих змагань:

2016
2015
2014
2013
 

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 710 | Додав: kiosik | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: