MENU

20:12
Третій етап чемпіонату Кенгуру-2017

Нещодавно, з 30 червня по 2 липня місто Горишні Плавні (в минулому місто Комсомольськ, Полтавська область) приймало третій тур відкритого  чемпіонату «Кенгуру-2017» з пляжного волейболу. Майже сорок пар пляжників з Києва, Запоріжжя, Хмельницького, Приморська, Сум, Полтави, Кременчуга, Горишніх Плавнів, Чорноморська, Одеси, Оріхова, Хмельницького, Харкова та Харківської області зібрались на затишному стадіоні, що розташований на лівому березі Дніпра, щоб визначити кращих в категоріях “Men”, “Men 38+”, “Gerl” та “Mix”.

Чудову організацію проведення змагань, доповнили “місцеві сюрпризи погоди”. Якщо в минулому році волейболістів та суддів на майданчиках чекала “неможлива спека”, то в цьому їх на міцність випробував шалений вітер. І тільки в останній день, під час вирішальних ігор, “небесна канцелярія” нагородила півфіналістів чудовою погодою, щоб глядачі могли насолодитися волейбольними поєдинками.

Приємно, що реноме Харківських волейболістів-пляжників гідно підтримала команда “Аеліта” (В.Рибак \ О.Печериця), що без жодної поразки стала переможцем в категорії “Men 38+”.

В.Домнін

Фото ТУТ
 

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 798 | Додав: kiosik | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: