MENU

23:26
Україна відкриває чемпіонат EEVZA з пляжного волейболу

19-21 травня в с. Коропове на Харківщині відбудеться етап чемпіонату СЄВЗА серед жіночих команд.

Сезон у Східно-європейській волейбольній зональній Асоціації планується надзвичайно насиченим і відкриватиме його Україна. Після успішно проведеного минулого року етапу чемпіонату СЄВЗА в Харкові серед чоловічих команд, естафету підхопило не менш відоме місце для українських пляжників - с. Коропове. Десятирічний досвід проведення турнірів найвищого рівня, організатори спробують реалізувати під час цьогорічного етапу чемпіонату СЄВЗА серед жіночих команд.

Відповідно до регламенту, турнір проходитиме в два раунди - кваліфікація та основна сітка. В кваліфікаційному турнірі може взяти участь максимально 16 команд, 8 з яких потрапить до основної сітки. Формат проведення основної сітки турніру наступний - 24 команди будуть розподілені на 8 груп по 3 команди, після групового етапу по 2 кращі команди продовжать боротьбу за системою плей-офф.

Попередньо висловили бажання прибути до України команди Азербайджану, Білорусі, Естонії, Латвії, Литви, Польщі та Росії. Останній термін подачі заявок - 5 травня. Тому всім українським командам варто поспішити зареєструватись для участі в даному турнірі, який буде досить представницьким та престижним. Востаннє Україна приймала офіційний міжнародний турнір з волейболу пляжного серед жіночих команд в 2010 році в м. Чорноморськ (Іллічівськ).

Офіційна сторінка турніруРегламент.

Більше новин:

Прес-служба ФВУ

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 599 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: