MENU

17:09
УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ БАГАТОФУНЦІОНАЛЬНОГО СПОРТИВНОГО МАЙДАНЧИКА В СЕЛІ БОГДАНІВСЬКЕ

11 вересня в селі Богданівське (до цього с.Жовтневе) Дворічанського району відбулось урочисте відкриття багатофункціонального спортивного майданчика зі штучним покриттям.

Офіційну частину свята своїм виступом відкрив головний ініціатор і  спонсор побудови спортивного комплексу – генеральний директор ПСП «РОДІНА» Олег Федорович Шишкунов. «…У мене була давня мрія побудувати спортивний майданчик у нашому селі. Ми всі звикли, що такі спортивні споруди прикрашають міста, районні центри, а сьогодні, завдяки нашим спільним зусиллям, цей сучасний майданчик з’явився і в нашому селі. Його відкриття дасть можливість більш якісно проводити тренування з ігрових видів спорту вихованцям нашої школи…».

Присутніх привітали заступник голови райдержадміністрації І.Григоренко, начальник відділу освіти, молоді та спорту РДА Н.Коваль, директор районного центру фізичного виховання населення «Спорт для всіх» В.Каща, якому в цей день довелося виконувати обов’язки ведучого святкової програми, спортивного коментатора та судді. Користуючись нагодою голова Дворічанської районної федерації волейболу О.Шишкунов та В.Каща нагородили пам’ятними медалями гравців збірної команди Дворічанського району, які вибороли перше місце на цьогорічній першості області. Також, за постійну підтримку наших команд на волейбольних турнірах, пам’ятну медаль було вручено майстру спорту України, колишньому гравцю команд «Локомотив» (Харків) та «Юракадемія» (Харків) Сергію Коваленку.

Після цього настала головна, хвилююча хвилина свята. Почесне право урочисто перерізати символічну червону стрічку було надане людям, яким небайдужа доля молоді, які усвідомлюють ціннісну вагу спорту у вихованні фізично загартованого молодого покоління, заслуженому працівнику сільського господарства О.Шишкунову та С.Коваленко. Допомогли їм в цьому юні спортсмени місцевої школи. Потім Олег Федорович урочисто вручив ключі від майданчика директору Жовтневої ЗОШ Н.Бердник.

А далі, щоб продемонструвати численним глядачам універсальні можливості спортивного майданчика, на зеленому покритті зіграли матчі з міні-футболу  дитячі, юнацькі та ветеранські команди. Потім відбувся баскетбольний майстер-клас, який продемонстрували гості з міста Куп’янськ.

А на завершення спортивної частини відбулась гра між волейболістами молодіжної збірної Дворічанського району та збірної командою ветеранів волейболу нашого району. Гра на відкритому корті має певні особливості, до яких швидше призвичаїлись досвідчені спортсмени. Ветерани «оформили» впевнену двох-сетову перемогу в цьому протистоянні, яке стало офіційним відкриттям змагального сезону 2016-2017р.р. з класичного волейболу у нашому регіоні.

По завершенні гри волейболісти-ветерани, шануючи командні традиції, привітали подарунками свого капітана О.Шишкунова з днем народження, яке він святкував напередодні, і побажали йому нових, яскравих перемог, у тому числі і на новому зеленому корті.

Святкове відкриття майданчика дало старт тренуванням та різноманітним змаганням на десятки років уперед, та стало яскравою і незабутньою подією для жителів села Богданівка і всіх спортсменів Дворічанщини.

В.Домнін 

Фото А.Фомін

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 737 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: