MENU

20:03
В Петропавлівці відсвяткували День Молоді змаганнями з пляжного волейболу

25 червня 2017 року, в День Молоді, на майданчику для пляжного волейболу на березі ставка “Сибір”, що на території Петропавлівської сільської ради, відбулись змагання з пляжного волейболу в залік районної спартакіади між сільрадами.

Вісім команд, кожна з яких представляла окрему сільраду Куп’янського району було розподілено на дві групи, переможці яких відбирались до фіналу, а за бронзу змагались команди, що посіли другі міста в підгрупах.

Після запеклих баталій, “бронзу” турніру виборола команда хазяїв майданчика - Петропавлівської сільської ради у складі Болховецького Олексія та Гололобова Сергія. До речі, це була єдина команда, що зуміла «забрати» сет у переможців турніру.

“Срібні” – нагороди здобули Марченко Олексій та Шевченко Максим, що представляли Моначинівську сільську раду.

А головний трофей, цілком  прогнозовано, дістався братам Тепляковим, - Роману та Юрію, що представляли Курилівську сільську раду.

Організатори висловлюють подяку господарям за належну підготовку місця проведення змагань Петропавлівському сільському голові, Козирєвій Ольги Миколаївні та Білоцерківському Віталію Леонідовичу.

В.Домнін
Фото Р.Тепляков

 

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 615 | Додав: kiosik | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: