MENU

09:27
Відкритий різдвяний турнір з волейболу серед юнаків 2005-2006 років народження

5 січня 2018 року в Харківському обласному вищому училищі фізичної культури і спорту (ХОВУКС) відбувся «Відкритий різдвяний турнір з волейболу серед юнаків 2005-2006 років народження». 

Ці змагання зібрали п’ять кращих команд Харківської області в цьому віці – це ДЮСШ-11 та ДЮСЩ-12 з міста Харкова, ДЮСШ з міста Первомайський та ДЮСШ з селища В.Бурлук, а також ДЮКФП_«Юність» з смт.Дворічна. Цікаво, що саме ці колективи відібрались до фінальної частини найбільш масштабного обласного турніру - «Дитяча ліга» Харківської області» і, цілком зрозуміло, розглядали цей турнір як черговий етап підготовки перед фінальними іграми, і як можливість перевірки своїх резервістів.

За регламентом, щоб визначити переможця, команди зіграли між собою одноколовий турнір зі скороченою кількістю партій. Після серії напружених поєдинків  перше місце посіла команда ДЮСШ-12, другими стали юнаки ДЮСШ-11, а волейболісти ДЮКФП_«Юність» замкнули трійку призерів на цих змаганнях.

Нагородження переможців та призерів змагань провів президент Федерації волейболу Харківської області, заслужений працівник фізичної культури та спорту України, директор ХОВУКС Попов Анатолій Михайлович, який побажав юним спортсменам міцного здоров’я  та високих спортивних досягнень в новому році.
 

Фото
В.Домнін

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 814 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: