MENU

22:32
Відкритий всеукраїнський турнір з волейболу пляжного серед юнаків та дівчат присвячений пам'яті ЗМС Венгеровського Ю.Н.

25-27 жовтня в спорткомплексі ХОВУФКС відбувся Відкритий всеукраїнський турнір з волейболу пляжного серед юнаків та дівчат присвячений пам'яті ЗМС Венгеровського Ю.Н. 
Представники Дніпра, Кривого Рогу, Апостолового, Світловодська, Олександрівки, Кропівницького, Краснопавлівки, Первомайського, Лозової, Харкова мали нагоду зустрітись вже на паркеті після закінчення літнього сезону. 
26 жовтня в День народження Олімпійського чемпіона Венгеровського Юрія Наумовича відбулось святкове Відкриття. 
Директор училища Попов Анатолій Михайлович привітав учасників та тренерів, розповів спортивні факти про легендарного волейболіста та побажав перемог в турнірі. 
Голова комісії волейболу пляжного ФВУ Задорожний Валерій Викторович відзначив відкриття відділення пляжного волейболу на базі училища, порадував всіх новими цілями комісії. 
Також в цей день отримали посвідчення Кандидатів у майстри спорту Курінний Данило вихованець Первомайської ДЮСШ та Кришталь Владислав з Лозовівської ДЮСШ, срібні призери Чемпіонату України серед юнаків до 16 років.
Нагородження дівчат прикрасило відкриття турніру: Кубок переможця завоювали Маркова Надія та Рибальченко Тетяна (Кривий Ріг/Дніпро); срібні нагороди у Агаркової Катерини/ Літвіченко Софії (Дніпро); бронза у Третьякової Вероніка та Пертахії Олени (ХОВУФКС). 
Закриття турніру відбулось в присутності сина Олімпійського чемпіона Венгеровського Ігоря, також волейболіста, який перейнявся грою юнаків та розповів про працю батька на волейбольному майданчику. 
Юнаки грали в двох категоріях U-14 та U-16 та показували насичені гарними розіграшами матчі. 
В молодшій категорії перемога за Барановим Іваном та Терещенко Кирилом (ХОВУФКС) ; другі в турнірі Зінченко Марк та Капустін Іван (Харків); треті - Шаповалов Микита та Горобець Ярослав (Первомайський/Олександрівка). 
В старшій віковій у юнаків золоті медалі отримали Курінний Данило та Кришталь Владислав (Первомайський/Лозова), срібні медалі у Мелащенко Ярослава та Чемшита Данила (ХОВУФКС) ; бронзові - Великоданов Віталій та Калиновский Олег. 
Призи та подарунки забезпечили учасникам Харківська обласна федерація пляжного волейболу та відділення НОК у Харкові та висвітлення турніру на телеканалі ОТБ.

Фото ТУТ

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 823 | Додав: kiosik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: