MENU

12:15
Віталій СТАДНИКОВ – новий головний тренер чоловічої збірної України

Новий головний тренер національної збірної України – наставник срібного призера чемпіонату України дніпровського «Дніпра» Віталій СТАДНІКОВ. Про це прес-службі ФВУ повідомив президент ФВУ Михайло МЕЛЬНИК.

- Після того, як Юрій Філіппов відмовився очолювати збірну України, голова тренерської комісії ФВУ Гарій Єгіазаров провів анкетування серед наставників українських чоловічих команд, щоб обрати нового головного тренера збірної, - зазначив керівник федерації. - Називалися такі прізвища: Віталій Осипов, Віталій Стадніков, Микола Благодарний, Микола Пасажін, Сергій Побережченко, Євген Бородаєнко. Після проведення  консультацій з кандидатами, тренерська комісія, яка складається з п’яти спеціалістів, проголосувала за Віталія Стадникова. Віталій взяв два дні на роздуми та відповів згодою. Зазначу, що цей тренер вибраний не на період відбіркового турніру чемпіонату Європи-2017, з ним ми пов’язуємо надії і в майбутньому.

Новий головний тренер чоловічої збірної України Віталій СТАДНІКОВ (зліва) та його помічник Віталій ОСИПОВ. Фото gorod.dp.ua

Його помічником в збірній буде Віталій Осипов, який допомагає йому в «Дніпрі». Виникає логічне питання, хто тренуватиме дніпровський клуб за їх відсутності. Як мені відомо, із сумського «Хімпрому», який знявся з чемпіонату, в якості граючого тренера запрошений Денис Зуй, який і займатиметься підготовкою команди в період відсутності Стадникова та Осипова.

В минулому сезоні, працюючи в «Дніпр» Стадніков показав себе як тренер, який може зліпити хорошу команду. «Дніпро», нагадаю, вибив потужний «Барком» у півфіналі. Нехай, може, у нього немає великого тренерського досвіду, але у нього є амбіції, хороші спортивні амбіції. Ми з ним знаходимося у постійному контакті, і вже визначена програма зборів та коло кандидатів, серед яких чимало легіонерів.

 

Прес-служба ФВУ 

Категорія: Волейбол Украины | Переглядів: 704 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: