MENU

15:31
Волейбольна «жара» до Дня міста Куп’янська

З нагоди відзначення 362-ї річниці Дня міста Куп’янська спортивними організаціями міста для любителів спорту та активного відпочинку була проведена насичена змагальна програма, серед якої значну частину займали і волейбольні баталії.
Так 27 серпня 2017 року на піщаному корті стадіону МЦФЗН «Спорт для всіх» - «Спартак» відбувся традиційний регіональний міні-турнір з пляжного волейболу, який об’єднав волейболістів Дворічанського та Куп’янського районів. П’ять команд отримали запрошення на ці змагання і зіграли між собою одноколовий турнір, за результатами якого перше місце посів куп’янський «Оскіл» (Р.Тепляков \ Ю.Тепляков). Дворічанський «КУБіК» (В.Кущ \ М.Кисіль) став другим призером змагань. Дворічансько-Куп’янський дует «Універ» (Д.Медяник \ К.Богданов) замкнув трійку призерів.
Одночасно на двох кортах центрального міського пляжу проходив турнір з паркового волейболу в якому змагались шість команд. Ставши сильнішими в своїй групі, а потім здолавши суперників у півфіналі та фіналі, кращими серед «парковиків» стали волейболісти команди «Енергетик» (С.Шевцова, Д.Дорошенка, О.Колодного, Д.Сергієнко) з селища Куп’янськ-Вузловий.
Усі призери спортивних змагань були нагороджені пам’ятними медалями з символікою міста Куп’янська та грамотами міського голови.
 
В.Домнін
Фото В.Домнін

 

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 717 | Додав: kiosik | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: