MENU

16:06
XI турнір з волейболу, присвячений вшануванню пам’яті волейболістів Харківщини

    Харківським національним університетом імені В.Н.Каразіна та Клубом ветеранів волейболу Харківської області 28 лютого – 01 березня поточного року було проведено XI турнір, присвячений вшануванню пам’яті волейболістів Харківщини серед жіночих та чоловічих команд регіону.
    У змаганнях взяли участь 16 команд  (7 чоловічих  та 9 жіночих)  у  номінаціях: «ветерани» та «спортивна молодь».
Змагались у вікових номінаціях та посіли відповідні місця:


Чоловіки:
“60+”:  “Ветеран”, “Скіф”, “Волна ”;
“Спортивна молодь”:  “Взлет”,  м.Балаклія,  “ХНУ імені В.Н.Каразіна”, “mixХар”;


Жінки:    

“50+”:  “Драйв”, “Талісман ”, “Освіта-50+”;
“40+”:  “Освіта-40+”;   “Талісман -40+”;
“Спортивна молодь”: м.Балаклія , “ХНУ імені В.Н.Каразіна”,  м.Близнюки, ”ЛАК ”(Нововодолаький р-н). 


    Майже три дні на майданчиках точилася запекла боротьба, як то кажуть, “очко в очко”. Особливо серед майбутніх команд-призерів: більшість ігор були зіграні з результатом  2:1. Жодної травми не було.         
    У спортивній залі, завдяки болільникам і самим гравцям, панував спортивний азарт. Гравці повністю віддавалися грі. А скільки було чудових моментів як у нападі, так і у захисті!


    На параді відкриття турніру, який відбувся 29 лютого, були запрошені почесні гості, зокрема: президент ФВ ХО Попов А.М.; Ольга (випускниця ММФ ХНУ імені В.Н.Каразіна) та Надія - онучки Заслуженого тренера СРСР Титаря В.А.;  Гліб та Станіслава - правнуки Заслуженого тренера України Пономаренка В.С.;  Тетяна Усова – донька Заслуженого тренера України Коренко Л.М.; дружина Зоя, донька та онук  майстра спорту СРСР, випускника ММФ ХНУ імені В.Н.Каразіна  Фролова А.Б. ; ветерани волейболу Харкова, вік яких “70+”.
    Запрошені почесні гості, болільники та учасники турніру  одержали велике задоволення від спілкування, спогадів та красивих, повних спортивного азарту, ігор.
    На думку учасників та гостей турніри, присвячені вшануванню пам’яті волейболістів Харківщини і потрібні усім: як ветеранам, так і спортивній молоді.
    Протягом змагань у спортивній залі горіла свічка пам’яті.

 

Скрипник Л.А.

ФОТО

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 539 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: