MENU

20:58
Змагання з паркового волейболу на святкуванні Дня міста Купянськ – 2016

27 серпня 2016 року центром фізичного здоров’я «Спорт для всіх» - «Спартак» разом з міським відділом фізичної культури та спорту було проведено змагання з паркового волейболу в рамках спортивних заходів, присвячених святкуванню Дня міста Куп’янськ.

Цими вихідними на спортивних майданчиках в різних куточках міста відбулись змагання з шашок, шахів, більярду, баскетболу, футболу та паркового волейболу, прийняти участь у яких мали змогу усі бажаючі.

Прихильники волейболу, вже в котре, зустрілись на піщаному корті відкритих ігрових майданчиків стадіону «Спартак». І цього разу організатори запропонували формулу формування команд вже традиційну для міських змагань з паркового волейболу - «3+1», за якою у кожному колективі на ігровому майданчику повинна грати мінімум одна волейболістка.

До речі, сам парковий волейбол було виділено в окрему дисципліну ще в 1998 році на конгресі FIVB, що проходив у місті Токіо. Такий крок був зумовлений бажанням максимально спростити проведення волейбольних змагань на аматорському рівні. У парковому волейболі, в порівнянні з класичним, значно простіші правила і менша кількість гравців у команді – всього чотири. На змаганнях з цієї не олімпійської дисципліни організатори,  зазвичай, пропонують різні зміни або доповнення до правил, виходячи зі своєї стратегії розвитку волейболу в регіоні.

Зігравши одноколовий турнір перше місце, серед чотирьох команд, посіли гості з Дворічанського району. Друге місце за командою з селища Ківшарівка. Замкнула трійку призерів куп’янська четвірка.

Призери та переможці турніру були нагороджені пам’ятними медалями та грамотами від куп’янського міського голови, подарунками від спонсорів.

Організатори і учасники змагань вдячні громадським організаціям міста, спонсорам та помічникам в допомозі проведення цьогорічних святкових спортивних заходів.      
 

В.Домнін

Фото В.Ковальової

 

З історії цих змагань:

2015 рік - http://volley-kharkiv.ucoz.ua/news/parkovij_volejbol_na_den_kup_janska/2015-09-01-1263

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 696 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: