MENU

22:39
Змагання з пляжного волейболу серед студентської молоді міста Купянська - 2016

Вже стало доброю традицією розпочинати щорічну Спартакіаду з видів спорту серед команд студентів та учнів професійно-технічних та вищих навчальних закладів міста Куп’янська змаганнями з пляжного волейболу. Так і в цьому році, в рамках проведення Олімпійського дня, 20 вересня 2016 року управлінням культури, молоді та спорту Куп’янської міської ради на спортивних майданчиках міського центрального пляжу відбулись змагання з пляжного волейболу серед студентської молоді міста.

На відкритті змагань начальник відділу спорту Чудопал Сергій Миколайович привітав юнаків та дівчат і побажав всім учасникам змагань, незважаючи на прохолодну погоду, продемонструвати свою спортивну завзятість та волейбольну майстерність.

Цікаво, що в наприкінці змагань розташування команд навчальних закладів на п’єдесталі серед юнаків повністю повторилося і серед дівочих команд.

Так третє місце в обох категоріях посіли збірні команди студентів  Куп’янського автотранспортного коледжу, за яку виступали Мельник Станіслав, Абаєв Роман, Глущенко Микола, Меркело Анжеліка, Мельникова Анастасія, Демідас Анастасія (враховуючи на прохолодну погоду і насичений навчальний графік в студентських командах було дозволено мати одну заміну).

На другу сходинку п’єдесталу, як у юнаків, так і у дівчат зійшли учні Вищого професійного училища №_27. В складі збірних цього училища грали Сіряк В’ячеслав, Щербина Микола, Солонина Євгеній, Рожкова Катерина, Яковенко Аліна, Горенко Олеся.

А золотий дубль, як дарунок своєму навчальному закладу до 85-ти річчя від дня заснування, зробили студенти Куп’янського медичного коледжу. Переможні кубки того дня підіймали Юлія Демченко, Кристина Павленко, Дар’я Василевська, Валентин Злодєєв, Сергій Обухов та Олександр Василець.

Всі призери змагань були нагороджені відповідними медалями та грамотами.  Організатори висловлюють окремому подяку викладачам, які готували збірні команди до змагань, це Снітка Віктор Іванович, Шахова Яна Вікторівна, Обраменко Валерій Павлович, Лукашов Олександр Вікторович та Ясюченя Ольга Євгеніївна.  

Саме цими змаганнями офіційно закінчили свій насичений «пляжний» сезон куп’янські волейболісти і тепер з новими емоціями розпочнуть підготовку до нового сезону в класичному волейболі.

В.Домнін

Фото С.Чудопал

 

З історії цих змагань: http://volley-kharkiv.ucoz.ua/news/kup_janski_pljazhniki_rozpochali_sezon_2014_roku_zmagannjami_sered_studentiv/2014-06-04-967

 

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 720 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: