MENU

21:05
5-й турнір пам'яті дворазового Олімпійського чемпіона Пояркова Юрія Михайловича

    До 85 річниці з дня народження дворазового Олімпійського чемпіона Пояркова Юрія Михайловича на спортивних майданчиках Фахового коледжу спортивного профілю Харківської обласної ради,відбувся черговий, 5-й турнір пам'яті видатного, всесвітньо відомого у волейболі спортсмена.

    В змаганнях брали участь спортивні колективи ДЮСШ, ветеранські команди жінок та чоловіків різних вікових номінацій з Харкова та області. Серед них команди с.Циркуни, м.Ізюм, Шевченкове. Близько 150 спортсменів показували на майданчиках видовищні технічні прийоми у волейболі. Всі учасники отримали чудові пам'ятні медалі, та сертифікати.

    Команди юнаків та дівчат від спонсорів були нагороджені солодкими призами. Всіх команд привітали від імені Асоціації ветеранів волейболу смачними караваями, яку очолює Член президії ФВХО Печериця Леонід Трофимович.

    На урочистостях, президент ФВХО Попов Анатолій, вручив Почесний знак ФВУ 2 ступеня Дудченку Василю Федоровичу за плідну, багаторічну роботу по розвитку волейболу в Харківській області.

    Тепло привітали також з ювілеєм ветерана спорту Скрипник  Ларису Андріївну.

    Президент, у своєму виступі, окреслив план на майбутнє: це провести достойно турнір, пам'яті 5-х Олімпійських чемпіонів, та  проведення заходів до 100 річниці святкування волейболу України.

 

Член Президії ФВХО Хлопенко Василь

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 486 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: