MENU

16:52
Андрій Левченко очолив молодіжну збірну України U-20

Діагональний "Юракадемії" Андрій Левченко став новим головним тренером юнацької збірної України у віковій категорії до 20 років.

І якраз зараз, під час невеликої перерви у Суперлізі України, гравці юнацької команди на чолі з новим наставником проходять перший тренувальний збір у Запоріжжі.

За інформацією пресслужби ГО ФВУ, до розширеного складу юнацької збірної України U20 увійшли: Гладир Дмитро, Горяєв Ігор, Гриценко Данило, Донець Максим, Присакар Крістіан, Скорбатюк Володимир, Цмокало Тимур, Богуш Ярослав, Тимченко Ярослав, Дідух Данило, Золотухін Нікіта, Антоненко Владислав, Горбунов Руслан, Горюк Борис, Яковлєв Борис, Мамчур Назар, Гапонов Данило, Трохін Кирило.

Підопічні Андрія Левченка вже провели два товариських матчі з ВК "Дніпро". Перша гра пройшла у смт Слобожанське (СК "Слобожанський"), де перемога була за командою Суперліги (0:5 - за домовленістю було зіграно п’ять партій). А наступного дня команди зустрілися у запорізькому Палаці Спорту "Юність", де і проходять тренування молодіжної збірної. Ця гра також завершилася перемогою дніпрян (1:3).

 

volleyball.ua

Категорія: Волейбол Украины | Переглядів: 477 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: