MENU

15:43
Четвертий тур першості Куп’янського району

Сьомого березня відбувся черговий тур відкритої першості Куп’янського району з волейболу. Цього разу тур розпочався о десятій годині грою команд «Медколедж» та «ЛВУМГ» в спортивній залі Куп’янського медичного коледжу.

 

“Медколедж” - “ ЛВУМГ ”                  0-3

Капитан команды ЛВУМГ Дмитрий Лукьянов

Вболівальники чекали на захоплюючий поєдинок, бо перемога медиків на цьому етапі, які з 6 очками закріпились на третій сходинці турнірної таблиці, зберігала їм шанс  втрутитись у боротьбу за головні нагороди чемпіонату. Та на жаль, для хазяїв майданчику, боротьби цього разу не вийшло. Гравці команди «ЛВУМГ»  були кращими в усіх волейбольних компонентах і отримали в нагороду повноцінні три очки за «суху» перемогу. Кращім в цьому протистоянні визнано Дмитра Лук’янова.

В продовження туру дворічанські ветерани завітали до залізничників. Гра розпочалась о вісімнадцятій годині в обладнаній спортивній залі на території чудового спортивного комплексу стадіону «Локомотив» селища Куп’янськ-Вузловий.

“Локомотив” - “Ветеран”            1-3

 

Розпочалась гра, як то кажуть «без варіантів» для «Локомотива» - шість очок поспіль на силових подачах від Сергія Коваленка. Хвилинна перерва дає можливість хазяям «розмочити» рахунок, та вже наступні чотири підступні планери від Олексія Коваленка здається вбили інтригу в першому сеті. Можливо такий початок заспокоїв дворічан, а можливо вважаючи перший сет за програний у залізничників спало заціпеніння і вони заграли в волейбол з насолодою, з швидким блоком, з боротьбою за кожний м’яч в захисті, з великою кількістю емоцій на майданчику. Завдяки такій грі вони зуміли максимально підтягнутись в рахунку до суперника в кінцівці (23:25). Не ослабла боротьба між суперниками і в наступному сеті, в якому знову сильнішими були гості (22:25). А вже в третьому сеті залізничники від самого початку повели у рахунку і зуміли втримати потрібну перевагу завдяки вдалим діям на блокуванні Юрія Ткачова (25:21). Заключним в цьому протистоянні виявився четвертий сет, в якому обидві команди доклали максиму зусиль для досягнення перемоги. Та цього дня спортивна фортуна посміхнулась дворічанським ветеранам (24:26). Завдяки цій перемозі «Ветеран» наздогнав газовиків і разом з ними очолив турнірну таблицю.

А найзапеклішим виявилась заключна гра четвертого туру, коли на майданчик технічного училища в селищі Ківшарівка вийшли колективи «Здоров’я» та «КАТК». 

 

“Здоров’я” - “КАТК”                   2-3

 

Ківшарівці в своєму залі впевнено перемогли в перших двох сетах, та несподівано для присутніх глядачів поступились в третьому. Енергійні студенти скориставшись «перепочинком» ківшарівців здобули перемогу і в наступному, четвертому сеті. Тільки після цього у хазяїв майданчика знову з’явилася швидкість в діях і вони зуміли зупинити студентів-автодорожників. В наслідок цього п’ятисетового протистояння обидві команди отримали перші залікові бали в свій турнірний доробок.

Перед останнім туром «Локомотив», у випадку невдалого виступу «Медколіджу» проти «КАТК», зберігає шанси на «бронзові» нагороди.

А доля «золотих» нагород вирішиться в очному протистоянні ветеранів та залізничників.

В.Домнін

 

 

Переглядів: 533 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: