MENU

12:00
Дефолімпійські збірні захищатимуть титул чемпіонів світу

Жіноча та чоловіча дефолімпійські (з вадами слуху) збірні України з волейболу зіграє на чемпіонаті світу у Вашингтоні (6-15 липня). Наші команди захищатимуть звання чемпіонів, завойоване в 2012 році.

- Ми серйозно налаштовані на захист своїх титулів, - розповів прес-службі ФВУ головний тренер жіночої збірної Леонід КОСИЦЬКИЙ, - хоча розуміємо, що буде дуже важко. Адже суперники дуже серйозні

- Як готувалися до змагань?

- В рамках підготовки до змагань було проведено три збори: у лютому та в травні – в Ужгороді, і заключний, третій, збір, в Києві. А безпосередньо ігрову практику члени збірної отримували під час змагань аматорської Ліги України, а також київської волейбольної Ліги. Чоловічу збірну очолює відомий тренер та в минулому гравець Микола Грицюта.

- Які збірні гратимуть у чемпіонаті світу?

- В кожному з турнірів гратимуть по 10 команд, які представляють чотири континенти. Крім України, серед жінок це – Бразилія, Канада, США,  Росія, Японія, Польща, Туреччина, Кенія та Гана,  серед чоловіків - Росія, США, Японія, Туреччина, Бразилія, Непал, Індія, Кенія та Гана. Перші названі мною п’ять команд в кожному з турнірів – наші основні конкуренти.

 

 

Прес-служба ФВУ

Переглядів: 468 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: