MENU

10:08
Другий тур першості Куп’янського району

22 лютого відбувся другий тур відкритої першості Куп’янського району з волейболу. Цього разу змагання відбувались в спортивному залі Куп’янського медичного коледжу. 

“Медколедж” – “Ветеран”    0-3

Розпочинали тур команди, які мали в своєму активі перемоги в першому турі. Намагаючись реваншуватись за поразки на попередніх змаганнях, хазяї майданчика значно підсилили свою атакуючу ланку. Але й ветерани, які того дня святкували чергову річницю створення свого колективу, незважаючи на відсутність Є.Мальцева, А.Куща та братів Карповичей, зібрати “бойовий” склад і вийшли на гру з чудовим настроєм. Як наслідок – глядачі стали свідками, можливо самої захоплюючої гри чемпіонату, з перевагою в швидкісних атаках в центрі та на краях сітки, з великою кількістю вдалих дій на блоці в обох команд. При такій напрузі в протистоянні, три сети закінчились за однакового рахунку - 23:25 на користь ветеранів. Та у підсумку, за такий видовищний волейбол обидві команди можуть записати цю гру собі в актив.

“ЛВУМГ” – “Здоров’я”   3-0

Цього дня газовики теж підсилили свій колектив молодими гравцями Дворічанського ДЮКФП “Юність”, щоб, з прицілом на майбутні тури,  перевірити різні ігрові комбінації. Як і в попередній парі, напруга в протистоянні команд відбивається на рахунку в протоколі – 25:23, 26:24, але в підсумку - “сухарь” на користь “ЛВУМГ”.

Третю гру туру між командами “Локомотив” та “КАТК” було перенесено на інший термін.
Станом на 22 лютого очолили турнірну таблицю колективи, що поки не зазнали жодної поразки - “ЛВУМГ” та “Ветеран”.

Ігри наступного туру відбудуться 28 лютого. 

В.Домнін

Фото з турніру ТУТ

 

Представляємо учасників відкритої першості Куп’янського району, сезону 2015 року.

Команда «Медколедж»

Студентські колективи з одного боку мають постійний приплив молоді, серед яких завжди є палкі прихильники спорту, а з іншого - постійна ротація складу заважає планомірному розвитку і успішним виступам команд. 
Цьогорічний склад команди “Медколедж” є успішним прикладом, який об’єднав студентів і випускників цього закладу, вихованців Куп’янської та Дворічанської волейбольних шкіл. 
Останні роки студенти-медики постійно серед лідерів куп’янських волейбольних змагань, а їхні “пляжні” чоловічі і жіночі колективи домінують на піщаних майданчиках  річки Оскіл.

Переглядів: 854 | Додав: kiosik | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: