MENU

13:50
Дворічанська подача !

У волейболі розігрування кожного очка починається з подачі. Це один з найважливіших елементів гри і йому приділяється багато уваги на тренуваннях.
З метою оцінити рівень володіння цим базовим елементом волейболу і урізноманітнити дозвілля вихованців в період зимових канікул Дворічанським ДЮКФП «Юність» було проведено традиційний спортивний конкурс «Дворічанська подача - 2021» в двох вікових категоріях, серед юнаків і дівчат 2005-2006 р.н. і 2007-2010 р.н.
Підтримали проведення конкурсу і підготували подарунки для юних спортсменів депутати Куп’янської районної ради Олександр Васильович Перепелиця і Олександр Георгійович Шахов.
В кожній віковій категорії волейболісти змагались в п’яти вправах – «Подача на точність», «Боулінг», «Біатлон», «Pin-boll», «Подача під навантаженням».
В кожній вправі визначались переможці і призери, яких чекали солодкі подарунки, ялинкові гірлянди і мобільні акумулятори (power bank), що знадобляться юним спортсменам в майбутніх поїздках на змагання.



Нагородження кращих у кожній номінації провів заступник Дворічанського селищного голови, щирий спортивний вболівальник Олександр Перепелиця.
Захід відбувся з дотримання карантинних рекомендацій.

Володимир Домнін

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 360 | Додав: | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: