MENU

20:46
Європейський волейбол повертається до Харкова!

10 листопада, бронзові призери минулого чемпіонату України з волейболу у чоловічій Суперлізі волейболісти харківської «Юракадемії» стартують у третьому за значимістю європейському турнірі – Кубку Виклику. У 1/32 фіналу вони зустрінуться з австрійським клубом "Амштеттен".

Для харківcьких юристів це буде повернення на євроарену через 17 років. Тоді, у сезоні 2004-2005 років, юристи брали участь у другому за значимістю чоловічому континентальному турнірі – Кубку ЄКВ та дійшли до 1/8 фіналу. На цій стадії українському клубу дістався один із фаворитів турніру італійська команда «Сомек» із міста Падуя, якій харків'яни програли 1:3 та 0:3 (обидва матчі пройшли в Італії).

Цікаво, що у ті роки у складі «Юраакадемії» грали відомі надалі гравці, такі як Микола Павлов, Максим Пантелеймоненко, Олександр Бєляєв, Володимир Ковальчук, Артем Калініченко, а також нинішній наставник клубу Сергій Коваленко.

Перший матч між «Юракадемією» та «Амштеттеном» пройде 10 листопада у СК Юракадемія. Початок о 18.00 год.

Додамо, що ще дві українські команди також братимуть участь у Кубку Виклику. Лідер цього сезону у Суперлізі «Епіцентр-Подоляни» з Городка Хмельницької області обидва матчі 1/32 фіналу проведе у себе вдома 16 та 17 листопада зі словацькою «Братиславою». А чинний чемпіон України львівський «Барком-Кажани» розпочне виступ у турнірі з 1/16 фіналу вже у грудні.

 

sport.ua

Категорія: Мировой волейбол | Переглядів: 553 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: