MENU

12:05
Матчева зустріч спортсменів Куп’янського та Дворічанського районів з пляжного волейболу

 Сезон літніх видів спорту в Куп’янську вже традиційно відкривається напередодні святкування дня молоді змаганнями з пляжного волейболу. В цьому році, 25 червня, на майданчиках піщаного стадіону центрального пляжу міста відбулась матчева зустріч з пляжного волейболу серед чоловічих та змішаних команд. По чотири чоловічих колективів з Куп’янського та Дворічанського районів, бажаючих помірятися силами того спекотного дня, були «посіяні» в традиційну для таких змагань турнірну сітку «до двох поразок».

В змішаній категорії заявилась менша кількість учасників і тому, поки боротьба на піщаних кортах у чоловіків тільки набирала обертів, в мікстах вже визначились переможці. В боротьбі за головний приз, в цій категорії перемогу святкувала команда «Джамп» (О.Коваленко, Е.Крамська / смт.Дворічна, м.Харків).

В грі за бронзові нагороди у чоловіків Куп’янська пара «Універ» (К.Богданов, Д.Руденко) здолала дворічанський колектив «Комбат» (А.Романенко та О.Рущак).

У фінальній грі срібні призери першості області куп’янська  команда «ЛВУМГ» (Є.Бондаренко, Д.Лукьянов) тільки в третьому сеті, відігравши чотири матчболи, перемогли дворічанський «Факел-Ветеран» (В.Домнін, В.Рубцов).

Вручаючи медалі, грамоти, кубки призерам та переможцям змагань директор КУФКС «МЦФЗН «Спорт для всіх»-«Спартак»» А.Москаленко подякував учасникам змагань за чудові миттєвості гри і запросив спортивні колективи на наступні змагання в липні місяці.

 

В.Домнін
Фото Л.Сироватська

Переглядів: 641 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: